Na to si prisiel jak? Nenechaj sa vysmiat prosimta, uz ani tie provokacie od teba nestoja za nic, tazko si upadol na duchu
pokial viem len odpovedal na otazku ci mu je to luto, ze do urcitej miery ano. Moze mat aj ine priority a nie ist do Ferrari za kazdu cenu. Ja si viem predstavit, ze jeden z top inzinierov v branzi a legenda ako Ferrari sa dokazu navzajom respektovat a uzivat zivot aj bez toho aby spolupracovali.
Hoši, že vám takhle praská cevka ze mě, se tu bijete do prsou, jaci jste borci, a ja jsem bůh vi co, ale 40% příspěvků je to zas o mně prostě jsem lepší, než vy no.
Hlupák, lenoch, lhář nejsem, do fanatika bych řekl, že mi ještě kus chybí
Dobry egomaniacky komentar, si si zas po ranu uveril ze si nieco viac, puffko poslusne potvrdi
Uz to nechame, mas pravdu a my vieme houno, sledujeme f1 dva roky aj to len skrze wikipediu a nevieme ani anglicky, inak by sme vdaka twitteru uz davno vsetko vedeli tak ako ty, nas vsemocny kral fora
Přesně takhle
Nevím o jakých provokacích píšeš, od toho jsi tu ty, ale dneska ti praskla cevka pěkně
Kde vidis,ze Ferrari nerespektuje Neweyho?
To ja nevím, proč takové komentáře píšeš
Nepovedal by som ze lepsi, ale skor vacsi.
Uz sa nauc nieco nove, toto uz je stokrat prevarene, tieto tvoje radoby vtipne otocky
Na tom není nic vtipnýho, je to smutný, že pár jedinců funguje tímhle způsobem, ale co, když ti to v životě takhle vyhovuje🤗
nic take som nenapisal pisem, ze sa mozu navzajom kamaratit, uznavat, zabavat aj ked sa vo vsetkom nezhodnu. Tiez viem pochopit Neweyho poziadavky k Ferrari, kedze ma 65 rokov, uzil si kopec zabavnej prace, vie ako sa to robi a uz sa mu raz skoro rozpadlo manzelstvo kvoli praci v zahranici. Ako pisal Triper, najdolezitejsia je zabavna praca a osobnostny rast. Pripisat si Ferrari do zivotopisu nemusi byt pre kazdeho priorita, to som chcel povedat.
Tak, že jsem vyšší, než ty je celkem jasný.
Ja nemozem za to jak fungujes, ze ti to vyhovuje
IQ mozes mat aj stvorciferne, ked chyba EQ
aaaaa, klasicke prekrucovacky, ako uz spominal @Hedgehog tak dame domacu ulohu - zistit rozdiel medzi slovami vacsi a vyssi.
.
Trapas solidní
To je v pohodě, stačí, když si najdeš význam synonym. Ježek teď hledá svoje EQ
Pekne si zasr4l diskusiu svojimi ego prepalmi ako vzdycky ked ti niekto napise nejaky nazor s ktorym nesi schopny suhlasit resp ho aspon respektovat
Uz sme to tu dlho nemali, az som mal pocit ze si konecne zmudrel ale to su len zase len moje ruzove okuliare
A potom sa cudujes a urazas, ked ta clovek nazve chromozomom.
Co konkrétně máš na mysli s tím, že to dělám, když nesouhlasím?
Bot, F11 a Didi sem přišli s úmyslem diskutovat? Ne, ti přišli jen urážet.
Ale co uděláš, jako vždycky? Otočíš si to do svýho narativu, já jsem ti napsal o Ferrari a money od Arabů, ty si nebyl schopný vyplodit nic na to, tak si tu začal blejt svoji toxicitu a s klukama si u toho h-on-it do kříže