Myslíš že někdo v letošním ratingu dá Hama do TOP10? 
Pěkný vítězství ze sprintu, no myslím že výkonnostně to od něj bylo letos opravdu velmi neuspokojivé.
Skus mi trosku popisat, ako si prisiel na to, ze nieco taketo naznacujem
Hamiltona pocuvali v Mercedese a vidime, ako paradne im to od 2022 islo… Takze tadial cesta nevedie
Nic nenamitam. 
Zcela určitě to byla ze strany Hama nepovedená sezóna.
Velice velice solidní hodnocení, akorát jezdci Stake mi oba připadají trochu podhodnocení.
Jako jo, ale když se koukneš na ty konkrétní jména před nima, je to natřískaný a těžko tam odepisovat 
… a Stroll, při vší úctě, ale vzhledem k nedávným debatám, … kdo by ho do poslední pětky nedal? 
Jako ano, je to napráskaný, že ani to 15.místo vlastně není ostuda.
Já hlavně cením, že nedali ani jednoho jezdce McLarenu do top 3, velice odvážné…ale správné 
Tak ja už neviem. Autosport informoval, že podľa ich zdrojov (docela relevantné v kruhoch Ferrari, autor toho článku) údajne svojmu agentovi zakázal komunikáciu s ostatnými tímami.

Ferrari vyvinulo najlepší štokholmský syndróm v histórii psychológie podľa mňa.
Nebýt te smuly Alonsa v první skoro polovině sezony, tak je ještě výš. 6 místo je ale i tak v Astonu skoro jako top. 
Tak někteří věří i tomu, že F1 není týmový sport, tak nevím no😄
Sampion az na 4. mieste, to som este asi nevidel. 
A napriek tomu sa tu budu niektori tvoji kamarati hadzat o zem, ze Max nebol najlepsim pilotom tento rok a budu sa krutit ako hady, len aby to nepriznali. 
Vettel 4 tituly v RB, ktory fungoval perfektne. Hamilton 6 titulov v Mercedese, ktory fungoval perfektne a az na auto funguje stale dobre.
Ale vo Ferrari je pilot len pilot a nema pravo kecat do procesov, do auta, atd., a preto su 20 rokov tam kde su. Keby tam mali takyto pristup aj ku Schumacherovi a bol by tam bez Brawna, tak sa tiez k titulu nedostane.
Talian bude vzdy len Talian a nie nadarmo sa hovori “ty si taky Talian”. 
Tak někteří věří v placatou zemi, pokud to chceš posouvat Helle. 
A zrovna je to multiban co se neustále vtírá😄
Jj, vtěrka se vrátila. 
Nedivím se, a je to v pořádku