Aha takže Leclerc môže za to, že Antonelli a Piastri nevedia jazdiť? A to im tam nechal 2 km priestoru. On skôr nečakal, že Antonelli, tak moc zbabre reštart, že by sa pred T1 mal šancu dostať pred neho.
V zemiach lde, je dovolená tamtá látka v jedle, tak sa kimimu darí. Akonáhle sa ide do EU, kde to je zakázané, tak zrazu nevie nič zajazdiť a nemá pace. Akože celé je to meme, ale fakt dobrá náhoda. Ešte Abu Dhabí a mám konšpiráciu hotovú.
Ano, protože už byl skoro na jeho úrovni před cílovkou, zároveň tím udělal prostor pro Piastriho, takže Kimi se dostal pod tlak ze 2 stran. Správně by měli přejet cílovkou v řade za sebou (jako jsou ostatní) a pak až začít útočit na úroveń dalšího vozu.
Omlouvám se tobě i Piastrimu, že mu komisaři dali trest.
To se motáme v kruhu, objasnil jsem argumenty že to tak přeci nebylo, z nějakého důvodu to neakceptuješ a nenapsal jsi ani jeden protiargument. On to Piastri neubrzdil na vnitřní stopu? Co nedobrzdil? Mohl se vypařit, to jo, ale to neumí
Tak zabral jen tu svou vnitřní stopu.
Ako mohol Antonelliho trafit na zadne koleso, ked Piastri mal predne koleso pred tym Antonelliho zadnym? Jakoze donho nacuval?
Jenže SC1 linie je daleko dřív než cilovka a na SC1 je nejzažší bod, kdy musí leader jakoby začít zrychlovat po tom co zhasne světla SC a zajede do boxu. Když nezačne, tak se zavod stejně restartuje automaticky tím že jí projel. Takže nevím co máš s cílovkou, tam mohl být Leclerc přece vedle Antonelliho.

Na některých okruzích je SC1 Line asi i jako cilovka, ale v Brazilii to není evidentně.
Ano, jel podle Puffa tak rychle, že do Antonelliho nacouval.
Actually, to je dobrej point. 
Jsme na Puffa jak smečka, myslíš že se trošku zamyslí zda na tom přeci něco není, nebo šprajcne? 
Úplně jednoduše.

Jinak Kimi:
"Na mokré části jsem trochu přidal plyn, takže mi proklouzla kola a ztratil jsem rychlost při vjezdu do první zatáčky. Ale abych byl upřímný, ocitl jsem se ve velmi obtížné situaci, protože jsem měl jedno auto na vnější straně a jedno na vnitřní straně. Snažil jsem se brzdit pozdě, ale ne příliš pozdě. Problém je, že jsem už neviděl auto vedle sebe. "
Šprajcne, Puff neni Števo. 
A když sám ted posila screenshoty, které před chvili kritizoval, tak je hotovo. 
Jenže to není restart čára. Přeci se nezačnou předjíždět ještě před cílovou čarou, která je ještě tak 0,5km.
Je to restart čara. V Brazilii ano. Se podívej na opakovačku kdy Norris začne zrychlovat. Si myslíš že pak jako nemužou být vedle sebe ani? Puffe no tak. Přece by nečekali na Antonelliho až na cilovku, když zaspal. 
Když nad tím přemýšlím, tak měl Kimimu někdo vysvětlit, že když má jedno auto na vnější straně a jedno na vnitřní, tak to znamená že je má vedle sebe 
Nešprajcnu, není proč. Já jsem Piastrimu nic neudělal. Já jsem mu trest nedal. 
Nedal, ale vymýšlíš si něco, co se tam nestalo.
Takže Piastri nepinknul do Antonelliho, kterej pak vletěl do Leclerca?
Buďto tam Piastri nesměl být, nebo mu Kimi zkřížil cestu a napral to do něj.