AI video, tak to nebylo
Víš jak, dostal jsi se do bodu kdy jsi moc konkrétní, tam se láme chleba a oponent se většinou odmlčí, nebo vytáhne další jinou fotku, kterou se tě snaží svést z cesty 
Prostě jede, probrzdí a pink na zadní kolo Kimiho, a pak Kimi pink do předního Leclerca.
Možná kdyby Leclerc nedostal KO, tak by trest nebyl. Nejspíš to bylo za důsledek Leclerca než za akt na Kimiho.
Vážně?
Tak to by ti Hell měl taky koupit brýle. 
Já souhlasím s Puffem, že někdy screenshoty nebo zpomalená videa mužou situaci hodně zkreslit, ale tady ani neni potřeba co zpomalovat nebo jen vystřihávat konkretní moment, stačí se podivat na normální onboard. 
Ale vzhledem k tomu jak Puff nessnaši Piastriho se asi nemužu ničemu divit, ale o nedobrzdění nebo dokonce napalení nemuže být řeč, imho.
Pia mohl pohodlně předjet Antonelliho i Leclerca v době závodu. S prstem v nose.
Prostě v tom vidím unáhlený a riskantní manévr.
Já se tomu manevru naopak nedivím, protože ten restart trefil skvěle, naopak Kimi zaspal a neměl takovou rychlost na rovince. Mohl Piastriho v zatačce víc respektovat. O to víc, když je Pia v boji o titul…vem si jak byl Alonso hodný na Verstappena ve sprintu. 
Pia ne, Leclerc fajn, ale nemůžeš fandit všem.
Takže zbývá Kimi. 
Alonso je demotivaný. Od Verstappena tam měl otevřené dveře, ale stáhl ocas a nechal ho být.
To mě dost zklamal.
… ono už se nezávodilo?
Piastri to nevěděl 
Moc dobře víš, jak jsem to myslel.
Chápu, že po nezdarech potřeboval nějaký wow moment i’m back. Ale kdyby k tomu přistoupil víc pragmaticky, tak byl v pohodě.
Tohle se vyřeší samo Raptore. Kdyby se tam nemotal Charles ( nadsazka), tam Kimi vyletěl z tratě a včera by si už vyslechl, že ma používat zpětná zrcátka a pod.
George by byl ve předu a on dole. Žádný pilot si s tímhle nevystačí. Každého to dožene. To nemusíš v pravidlech řešit.
Puffe, já přeci nepřišel spekulovat jak být po závodě generálem, kdy po bouračce můžeš vymýšlet jak to šlo lépe a kdy to šlo lépe atd. Jde mi čistě a věcně o point penalizace, kdy vidím útok Piastriho jako legitimní a řekl jsem proč. Buď měl právo na vnitřek nebo ne a buď vnitřek zvládl nebo ne. Jsem v rozporu s pentlí, a slogany typu riskantní manévr je ve věci mimo point. Konkrétně z viděného, co je na pentli. Krom vizuální scéna kouře za 2 trestný body.
Poradie mam: Ham, Mercedes, Ant, Fer, Lec, Mcl, Pia, Nor…
Já s penaltou souhlasím. Možná na některých screenech byl u jeho úrovně, ale tu úroveň si vynutil bezohlednou jízdou, protože za normálních manévrů by se do té pozice nedostal. Takže za mě nárok na prostor neměl.
A ta bezohledná jízda kterou si vynutil pozici byla konkrétně co? Protože tu pozici ke Kimimu získal čistě na rovince když Kimi zaspal. V zatáčce už rychleji nejel, musel točit ostřeji a zvládal se přizpůsobit vnitřku.
ale no tak. to bol restart po SC. keby to bolo naopak prvy by si tu horekoval. Ja fandim obom rovnako, u mna to nehra rolu, preto to viem lepsie posudit. 
Pokud tohle je bezohledná jízda a Puff to tak vidí, pak mužou rovnou zavody zrušit… 
Protože realně nevím, jak by se pak mělo předjíždět.
Puffe, prostě se omluv mě i Piastrimu, nedělej si to horší.
Prostě tam jel hrozně rychle, a nedobrzil to, pak trefil Antonelliho na zadní kolo.
Ve finále mi to nevadí. Zničil závod sobě a hlavně Charlesovi.
Ale vlastně si za všechno může Leclerc sám. Ten v podstatě zavinil celou tu situaci.
Kdyby řádně restartoval, a nebyl před cílovou čarou skoro na úrovni Antonelliho, tak by se tahle pozice nestala.