Antonelli nesie rovnaký diel zodpovednosti ako Piastri, hnevá sa Leclerc (+ANKETA) | Magazín F1 - F1online.sk

On si to píchá pod jazyk, pak to jde rovnou přes játra mimo tělo, takže to nepoznají.

takže v EU nemal iba schované zásoby alebo čo?

1 Like

Leclerc taktiež v rozhovore povedal, že to bolo 50/50. Antonelli nikdy nešiel nechať miesto piastrimu a zase piastri bol príliš optimistický.

3 Likes

Najprv sa zbavil Piastriho s Leclercom a potom sa na konci pohral s Verstappenom. Tento talian si strčil 3 hviezdičky do vrecka. Naozaj pekný víkend od neho. :+1:

2 Likes

… že to napíšeš zrovna ty, to mě mrzí.

Oscar to přehnal s rychlostí? Vždyť tam jede pomaleji než Kimi.
Nezvládl auto při brždění? Vždyť si udržel svou vnitřní trajektorii.
Do Kimiho to napálil? Vždyť Kimi zkřížil cestu Piastrimu.

3 Likes

Kdyby jel pomaleji než Kimi, tak by kontakt nikdy nebyl.
Za mě tam prostě přiletěl jak uragán.

Vždyť vidíš jak v nájezdu do zatáčky jde Kimi víc dopředu než Piastri ne? To znamená že Piastri jede v tu chvíli pomaleji.

1 Like

Měl nižší nájezdovou rychlost, než Kimi.kimi je vysmátej, že si v přímém souboji odrovnal dva soupeře, zase nedělej, že tohle nevidíš

1 Like

tu mi nieco uslo. o co ide?

ne vybornu to nebolo, usiel mu Norris.

Komisári museli pomoc Verstappenovi, keďže sa kvalifikovali na 16 mieste. Takže mu Oscara prihrali. Aspoň jedného súpera o titul dostali za neho.

to uz mohli dat nejaky trest aj Norrisovi ked uz rozdavali bez priciny.

1 Like

Jsi jen hořký, že měl Lando skvělý víkend a Oscar nic. Tak si to vyléváš na Kimim.
Protékal mu další víkend v souboji o titul mezi prsty, tak dělal tyhle unáhlené manévry.

neviem akoze videl som onboardy teraz na IG, a po zhliadnuti mam čím dalej tym viac pocit, že za to može antonelli, ten piastri realne bol vedla neho uz pred zatackou, to proste za mna on nemoze uplne odignorovať

3 Likes

Ano v zapale fandenia som tiez krical za punishment pre piastriho lenze piastri si tu zatacku zobral, bol v stope a kimi tam krizil cestu akoby nevidel nic okolo seba

Leclerc ma na tom mrzi najviac, ten typek taha z toho srotu pomaly aj to co tam neni, len aby ho premotivovany kimi zrusil …

Vsetci su si rovni ale niektori su rovnejsi

4 Likes

jj hlavne, že pre leclerca naši komentatori po T1 v mexiku pytali pomaličky trest smrti, a tu pre antoneliho nič, totalna klauniada

1 Like

Já třeba dal onboard z toho incidentu v plné rychlosti a napsal jsem, že Piastri dobrzdil, tys to dokonce olajkoval a teď píšeš zase, že to do něj napálil? :grinning:

Přiklad nedobrzdit a napálit to do někoho máš od Kimiho v Rakousku na Verstappena.

4 Likes

Chtěl jsem tě podpořit.

A kde v tom videu teda vidíš, že to do něj napalil? :grinning:
Nic zastavené ani zpomalené není.

2 Likes

Ale je to zaujimava situacia aj pre mna… som rad, ze sa bojuje a je zabava, ale tiez viem suhlasit s viacerymi nazormi - chcem titul pre Mcl a to Pia a ked nie on tak Lando… zaroven je skvele pozerat ako Max stiahol co sa dalo a ide, fandim aj Fer (takze vypadnutie Lec je zle), ale aj Ant je moj favorit a chcem aby siel hore a s nim Mer… a to stale chcem aby isiel aj Ham hore (mozno - mozno 2026 :rofl:).
Takze teraz aj Pia, Ant, Lec - Mcl, Mer a Fer - vsetko moji oblubenci v jednej zakrute a situacii - a vyber si :grinning:

2 Likes