On si to píchá pod jazyk, pak to jde rovnou přes játra mimo tělo, takže to nepoznají.
takže v EU nemal iba schované zásoby alebo čo?
Leclerc taktiež v rozhovore povedal, že to bolo 50/50. Antonelli nikdy nešiel nechať miesto piastrimu a zase piastri bol príliš optimistický.
Najprv sa zbavil Piastriho s Leclercom a potom sa na konci pohral s Verstappenom. Tento talian si strčil 3 hviezdičky do vrecka. Naozaj pekný víkend od neho. 
… že to napíšeš zrovna ty, to mě mrzí.
Oscar to přehnal s rychlostí? Vždyť tam jede pomaleji než Kimi.
Nezvládl auto při brždění? Vždyť si udržel svou vnitřní trajektorii.
Do Kimiho to napálil? Vždyť Kimi zkřížil cestu Piastrimu.
Kdyby jel pomaleji než Kimi, tak by kontakt nikdy nebyl.
Za mě tam prostě přiletěl jak uragán.
Vždyť vidíš jak v nájezdu do zatáčky jde Kimi víc dopředu než Piastri ne? To znamená že Piastri jede v tu chvíli pomaleji.
Měl nižší nájezdovou rychlost, než Kimi.kimi je vysmátej, že si v přímém souboji odrovnal dva soupeře, zase nedělej, že tohle nevidíš
tu mi nieco uslo. o co ide?
ne vybornu to nebolo, usiel mu Norris.
Komisári museli pomoc Verstappenovi, keďže sa kvalifikovali na 16 mieste. Takže mu Oscara prihrali. Aspoň jedného súpera o titul dostali za neho.
to uz mohli dat nejaky trest aj Norrisovi ked uz rozdavali bez priciny.
Jsi jen hořký, že měl Lando skvělý víkend a Oscar nic. Tak si to vyléváš na Kimim.
Protékal mu další víkend v souboji o titul mezi prsty, tak dělal tyhle unáhlené manévry.
neviem akoze videl som onboardy teraz na IG, a po zhliadnuti mam čím dalej tym viac pocit, že za to može antonelli, ten piastri realne bol vedla neho uz pred zatackou, to proste za mna on nemoze uplne odignorovať
Ano v zapale fandenia som tiez krical za punishment pre piastriho lenze piastri si tu zatacku zobral, bol v stope a kimi tam krizil cestu akoby nevidel nic okolo seba
Leclerc ma na tom mrzi najviac, ten typek taha z toho srotu pomaly aj to co tam neni, len aby ho premotivovany kimi zrusil …
Vsetci su si rovni ale niektori su rovnejsi
jj hlavne, že pre leclerca naši komentatori po T1 v mexiku pytali pomaličky trest smrti, a tu pre antoneliho nič, totalna klauniada
Já třeba dal onboard z toho incidentu v plné rychlosti a napsal jsem, že Piastri dobrzdil, tys to dokonce olajkoval a teď píšeš zase, že to do něj napálil? 
Přiklad nedobrzdit a napálit to do někoho máš od Kimiho v Rakousku na Verstappena.
Chtěl jsem tě podpořit.
A kde v tom videu teda vidíš, že to do něj napalil? 
Nic zastavené ani zpomalené není.
Ale je to zaujimava situacia aj pre mna… som rad, ze sa bojuje a je zabava, ale tiez viem suhlasit s viacerymi nazormi - chcem titul pre Mcl a to Pia a ked nie on tak Lando… zaroven je skvele pozerat ako Max stiahol co sa dalo a ide, fandim aj Fer (takze vypadnutie Lec je zle), ale aj Ant je moj favorit a chcem aby siel hore a s nim Mer… a to stale chcem aby isiel aj Ham hore (mozno - mozno 2026
).
Takze teraz aj Pia, Ant, Lec - Mcl, Mer a Fer - vsetko moji oblubenci v jednej zakrute a situacii - a vyber si