Antonelli se spíše odpinknul od Piastriho a vletěl do Leclerca.
Antonelli tam najel jako by Piastri neexistoval, takhle se prostě do zatáčky nezávodí, byla to další chyba Antonelliho, ale tady neměla důsledek. Však už vidím, jak bys tu upaloval Piastriho, kdyby to bylo v opačným gardu
A vidis co ma Piastri po lavej strane? Koniec trate. A kedze mal predne koleso pred Antonelliho zadnym, uz nemal ani ako viac brzdit.
Ten kto toto vacsinovo zavinil a kto tomu mohol predist bol Antonelli. Piastriho tam zavrel hoci nemusel a ani nemal, kedze ten uz bol vedla neho.
Len sa tu naplno prejavuje to, ze neznasas Piastriho a si mokry z Antonelliho. Zaspal restart a k tomu sposobil koliziu
Já jsem byl na Oscara v posledních týdnech hodný a jsem i dál.
No každopádně, Piastrimu takhle uteklo zase 2-8 bodů, aktualně ma ztratu 24 na Norrise.
Hmm, nevím no, ten diff, co ztratil na Landa v Monze po přepuštění pozice, tzn. 6 bodů, by se do posledních GP docela hodil… 
Nejsem z Kimiho mokrý. Několikrát jsem jeho počínání na trati i jeho výkony kritizoval.
Nikde netvrdím, že mám pravdu. Vaše názory, a že to vidíte jinak, tak respektuji, ale v mém vidění F1 byl chyba na straně Piastriho.
V mých očích už má Piastri poslední šanci, výkonnostně musí zabrat a cílit na zbylé 3 závody vyhrát. Stylem hop nebo trop.
Ano a zaroven musí doufat v nějaký problem u Norrise, pokud Norris bude jezdit to co do teď, tak už je vymalováno.
Problémem bych to nenazval, jen Piastri musí minimálně dorovnat Landův momentální výkonnostní strop. To bude těžké, ale přesto ne nemožné, jak ukázal v první polovině sezony.
No kdyby Piastri ted teoreticky vše vyhral (tzn 3 zavody a jeden sprint) a Norris byl 2 všude, tak Piastri titul nemá. A navíc třeba Las Vegas nemusí být moc dobré pro Mclaren.
McL bude ve Vegas rád, když budou v top 5. Očekávám Maxe, Ferrari a Mercedes vepředu, hlavně Mercedes tu byl i předtím silný
No prosím, tady to máš celé vysvětlené
Fakt mě čím dal tím víc udivuje, že mu komisaři dali pencli, všude možně se přivírají oči a tady ani nemusely, přesto dostal 10 vteřin a je to jeden z kandidatu na titul…
To vážně rozhodli na zakladě kouře od pneumatiky? 
To je na tom to nejhorší, nikdo by neměl být za něco takového penalizovaný, ale když to schytá zrovna ještě jezdec bojujíc o titul, to je prostě v prdeli. Jasně vidíš tendenci někdy u “důležitých” jezdců zavírat oči, u Piastriho je letos naopak otevřeli tou trapárnou s SC a teď mu dali pentli za kouřovou dýmku míru 
No nic, nezměním to. Je extrémně frustrující že v procesu vyhodnocování přestupků u komisařů není žádná integrita, zpětná vazba, nic. Slibovali soubor modelových příkladů atd, velký houno. Scvrklo se to jen za nesmyslnou apexovou honbou co by likvidace soubojů.
Tohle je velmi trefné. 
Neni k tomu co dál dodavat, Piastri to schytal kde mohl. To má za to že v souboji o titul uhne i tymovymu kolegovi, protože mu posrali pitstop.
Aspoň v něčem se mnou Situs souhlasí. Je to dobrý tchán.
Kdyby to neodnesl zcela nevinný Leclerc a souboj se týkal pouze Piastriho a Antonelliho, tak by FIA možná přimhouřila oči.
No vlastně…
Kdyby tam nebyl Leclerc, tak by ta penalta byla jasnější, protože by Kimi odletěl až na tribunu.
Takhle to bylo zkreslené, protože se Kimimu nic nestalo.
Kimi by skončil v hodinách určitě a nejspíše by se propadl hodně hluboko. V tom případě by FIA nejspíše trestala úplně stejně.
Možná Piastrrimu přitížila ta mediální tlačenka ze všech stran jak prý mu všichni v týmu ubližovali a házeli klacky pod nohy. A to se jedná pouze o můj poznatek, přitom až tak moc formulových stránek nečtu, nemám fuck book, a nesleduji ani Twitter či jak se to dnes jmenuje.
V paddocku to muselo být strašné, nedivím se, že si toho všimla i FIA a hned při první příležitostí klepla Oscara a jeho Tam-Tamy přes prsty.