Andrettiovcov čaká v Miami stretnutie s FOM: Sme urazení a pripravení na krv | Magazín F1 - F1online.sk

Takže v pohledu na Schumachera se taky očividně dost lišíte :crazy_face:

Ono to teď není možná poznat, ale já jsem dost Mercedes hater, výraznej rozdíl :grinning:
Rencek, mám pocit že jim docela přeješ, minimálně jsi to tu psal, já dlouhodobě vůbec.
Ono i ten RB bude trochu rozdíl.

Co se týká jezdců, tak vlastně přemýšlím komu z dnešních jezdců vlastně fandím :grin:

image

No to on jen když je opustil Alonso :smile:

To si buď hater koho chceš. To k sportu patří. :slight_smile: :smiley:

Alpine přeju jen z toho důvodu, že s nima Piastri s Alonsem prachsprostě vyje.bali… jinak je mám celkem v paži…

No takhle, třeba McLaren se stal mnohem sympatičtějším týmem po odchodu Alonsa :grinning:

No tak vidíš, já už mám Ferrari od 2021 taky mnohem raději :stuck_out_tongue_closed_eyes:

To mám s Ferrari těžký… Leclerca i Sainze mám rád… Vasseur mi nevadí…
Jen je prostě ve mě ta minulost, kdy Fia byla celá Ferrari…
Něco jako Sparta Praha ČKD v 90. letech, když se nastavoval 3. poločas dokud nedali gól nebo se pískala penalta na půlce.

1 Like

No vidíš, to zní jakože jsi nalomený. Teď se tomu bráníš, to je v pořádku, ale stejně nakonec budeme příští rok fandit spolu jak už jsem ti psal. :stuck_out_tongue:

Já ti rozumím, ale víš kolik tam teď emigruje fandů? :grin:

Já budu fandit Maxovi v Mercedesu.

1 Like

Teď jsi mě docela podělal :grinning:

1 Like

Docela drsný vyobrazení Astonu. :smiley:

Já Alonsovi v Astonu :green_heart:

ja byt Newey, idem do Enstone.
Ak vyzva, tak poriadna

Takže do Haasu :eyes:

to moze ist rovno k ferrari, podla @Ferda je to jeden kseft :smiley:

Má pravdu ten pán :grin:

1 Like

Adrian může Haasu tisknou každé ráno po kafíčku na krepový papír.

Kongres má 535 zástupcov a podpísali to 12? Toto urobí viac škody ako úžitku. A s tým deadline nemôžu čakať seriózne vyjadrenie.

1 Like