Andrettiovcov čaká v Miami stretnutie s FOM: Sme urazení a pripravení na krv | Magazín F1 - F1online.sk

Nefandím jim. Ukřivděnej Andretti, že si myslel, že se z něho všichni poserou. :slight_smile: :smiley:

1 Like

Poserou, uvidíš :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Nelze fandit někomu, kdo jde brečet do nějakýho parlamentu nebo co to je, a pak je tam nějakou státní žalobou protlačí.

1 Like

Fandit jim nemusíš, maj svých fandů dost :crazy_face:

wow, rare moment ze sa pozerame rovnako na situaciu :smiley:

Proč rare? Bych řekl, že spolu souhlasíme z 90%

1 Like

Vidíš, s Puffem jsme na opačných koncích barikády a stále s respektem. Prostě on ví já vím a na konci to změní aby to měl taky správně :stuck_out_tongue: :smiley:

takyto komunisticky respekt si nechaj v roku 1988 :+1:

2 Likes

Ty to bereš zase strašně vážně :eyes:

On ví, že Alonsa nemám rád, nemám rád Aston. Ten nemám rád ještě víc než Alonsa.

1 Like

ja alebo ty? :smiley: co mam pisat tisic smajlikov vsade? kriticke myslenie fakt ucit nejdem :frowning:

divne, ze nemas rad najlepsieho pilota na svete. to asi budes hejter ako ja. mam v skrini nejaky kabat este ak by si potreboval

Nevadí, protože Alonso i Aston tě miluje :smile:

Náhodou s Puffem se dá souhlasit až překvapivě často. :grinning:

puff to robi rozumne

1 Like

Nevím, proč překvapivě… :smiley:

No co se týká F1 preferencí jsme vzájemně dost inverzní, jeden by řekl, že společnou řeč moc nenavážeme :slightly_smiling_face:

Proč bysme měli odlišné preference v F1?
Jediný, co mě napadá je Ferrari… jinak asi ani nic. :smiley:

Ferrari vs Mercedes, Renault
Z jezdců Max, kdo dál? Nechci se mi k večeru víc přemýšlet, asi máš pravdu že to není až tak extra inverzní. :grinning:

Ferrari to je jasný… To je od doby Schumacher vs Hakkinen.
Renault nevím, co myslíš. :smiley:
Max bez komentáře.