Já tam po dobrým stejně žádnou schůdnou cestu nevidím, tak co můžou ztratit. Žel buď uznaj že to s odmítnutím díky nějakým zákonům nebudou mít snadné, nebo to asi stejně skončí v rukou právníků a nechť to posoudí někdo kompetentní. Žel to by přišlo na řadu kdo ví kdy.
Bude sa to skúmať aby sa zistilo, že dohody v rámci F1 sú troj a viac cestné. Liberty vlastní práva, ale nie tímy. Tie môžu pretekať s povolením FIA a po dohode s Liberty. A Liberty nemôže ísť proti záujmom tímov, lebo by porušila zmluvu s nimi a žalovali by ich oni.
Dal by som pol koňa a kráľovstvo k tomu, aby som si mohol prečítať concord agreement
US a ich kartely, strasia ich este aj z chladnicky
Jenže i podle evropských zákonů se jedná o zakázanou kartelovou dohodu.
Holt Andretti je v právu a může z monopolu F1 vyždímat slušný balík aniž odjel jediný závod.
Teraz citam ze nejaky “blizsie nespecifikovany team principal” sa vyjadril ze rb resp horner zlyhal v tom ze pustil neweyho kedze asi zacne rovno makat inde
Ono pisal som to uz vcera s tou fia a andrettim ze ano okej fia to pokaslala tymi klackami pod nohy, no naa druhu stranu si andretti podla mna nepolepsi ked zanho bude orodovat skupinka kongresmanov … a hlavne co ako spravia fia ked to do piatka nezodpovie, tie otazky?
Ten anonymní, co nosí red merch a na Miami představí sponzora HP
To nemas sancu vediet
Andretti ostuda.
Podle letošního vozu RB je jasně vidět, že Adrian potřebuje výzvy.
Už dříve měl Adrian touhy z RB odejít, RB mu poskytl více volnosti a tak Adrian mohl jít stavět lodě. Podobné to bylo i s projektem Valkyria od Astonu.
Možná Adriana v RB už nic nehnalo vpřed a proto si našel jinou výzvu.
Podobnou povahu měl i náš Václav Král. Taky potřeboval hromadu různých projektů a i když měl vlastní kalendář, tak jeho byt byl spíše skladem hromady různých nákresů ve kterém se nikdo nevyznal.
Kde je vola tam je cesta…
Proč zrovna Andretti? Naopak si myslím, že Ostudou je Liberty s FOM, že Andrettiho odmítli.
A jakým způsobem ho odmítli.
Liberty a FOM sú proxy tímov. Bude musieť žalovať tie.
Nepustili Andrettiho do F1 i když jsou tam dvě místa volné.
Nabírali, žádal jsem o práci, splnil jsem všechny podmínky. Nevzali mě.
Myslíš, že mám napsat do parlamentu?
Do Strassburgu rovno radsej