…akorát v biatlonu to ještě nevyřešili. 
když ti ulítnou i brýle na střelnici, tak je to těžký. 
…akorát v biatlonu to ještě nevyřešili. 
když ti ulítnou i brýle na střelnici, tak je to těžký. 
V takovém počasí byly střelby dost neregulérní. Ani se mi nechce věřit tak dobré výsledky. 
ten zavod zrušili, jsem to ustřihl, ale přišlo mi vtipný, jak se vlastně pak trefovaly po největších poryvech větru.
Ale viděl jsem í horší, jen jsem ho nenašel. 
Já kdysi střílel podnikovou ligu ze vzduchovky, tak vím jak je hodně těžké v takovém větru udržet flintu a střely si taky lítají kde chtějí. Naštěstí neměli čistý bočák jinak by se netrefil asi nikdo.
asi jo, asi ten vítr šel zepředu, nevím, nikdy jsem to nezkoušel, ale na tý “flitně” si mužeš jakoby “cvakat”, co ti určuje o o kolik to pujde doleva nebo do prava. Ale v těchle poryvech je to prostě stejně neregulerní.
Ve větru si můžeš cvakat jak se Ti zlíbí a stejně se netrefíš. Zkus si někdy dát před sebe ruku a uvidíš jaký má vítr sílu. 
Ve Světovém poháru startovala v letech 1975–1985.
Vygrala, němožliwe!
Mně se líbí Japonština (čas 7:22), ale nevím jak to napsat. 
Španělština taky good. 
Víš, že pro Japonce je čeština příjemný jazyk? Taky hodně používají H a tvrdé R.
Hmm, ale tu Gantnerku, vitezku svetaku ve sjezdu jsem vubec nevedel, zajimavy ze se v prenosech vubec nezminuje, ale to ani Charvatova, skoda historicke uspesne legendy by se meli vice davat lidem na oci…je to prijemny, je to na miste, zaroven velka ostuda komentatoru, misto toho afektovaneho rvani pri dojezdech treba, takhle dokonale znehodnotili vitezny dojezd Ledecke, nikdy to nedokoukam do konce.
Me se libi americka CBC 3:00 , takhle mi to staci…
tvl Japonstina me rozsekala, to je jako by to komentoval Erik Cartman 
Podcast o lyzovani, legenda trenér Pavel Šťastný
Magdalena Egger se docela slušně rozsekala. 
Uuu, nadhernej zavod v Adelbodenu, Odermatt je podle mě nejlepší lyžař všech dob. Jezdí tři disciplíny na top urovni a v obřáku je neskutečný jakou ma kontrolu nad lyžema v tak těžkých podmínkách jako poslední na svahu ve druhém kole. 
V Adelbodenu je jeden z nejepičtějších úseků a nejlepší zaběr vůbec - do zatačky, zlom, a dole tribuny, něco jako Eau Rouge.
No a speed queen je fakt zpět, v 41 letech, omg…no člověk se asi nemusí bát nechat si vyměnit koleno. Ona má realně nejlepší techniku ve sjezdu a stejnou jako jí měla někdy ve 30, to nebylo o jednom zavodě na začatku sezony. 
Ledecká good, ale furt tomu něco chybí letos…
Yep, helikoptera v akci.
V lyzovani celkove, konzistentnost nula, bohuzel.