Alpské lyžování 2025/2026 + další zimní sporty

Abych nezapomněl založit tema, co jsme tu měli minulou sezonu. Myslím, že do úvodní zprávy stačí přidat kalendář závodů. Samozřejmě počítám i se zprávami z jiných zimních sportů jako je klasické lyžování, biatlon, skoky na lyžích atd… :snowflake:
Tak snad se to chytne i tuhle sezonu. :blue_heart:

Kalendář Alpské lyžování 2025/2026:

2 Likes

Shiffrin dopink, a ty to víš :smiley:

2 Likes

Jo, to bude další nadopovanej sob. :smiley:

2 Likes

Takže ZOH 26 je jasná záležitost?:thinking:

1 Like

Noo jako pokud nebude žadný zaranení tak ve slalomu je to dost pravděpodobný, ale víš jak to je, v těchle sportech nejde udržet top formu celou sezonu. A na olympiadě jsou často překvapení.

Btw, ta druhá po první kole Lara Colturi, tý je stále 18 a zase se nejspíš posunula jak je vidět, takže snad Shiffrinová ve slalomu dostane soupeřku, kéž by i víc.

2 Likes

Zimní sporty už tady myslím jednou založené byly.

Ne, byla tu jen sezona 2024/2025, tu založil minule @Unleash_the_lion.

1 Like

Díky za upřesnění. :wink:

LOL. Ta technika :upside_down_face:, při druhé jizdě Lary jsem si řikal, že už tam je, a ne neni, Mikaela má naprosto rock solid vršek těla i na pruťáku a najíždí brány těsněji. 1,66s…

2 Likes

Když jsem viděl ty “bary”, tak jsem chvíli myslel, že vytáhli srovnaní Alonsa se Strollem v Astonu. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: :sweat_smile:

Ve slalom asi bude těžký dělat drama…zase. Damn!

1 Like

Jestli ji Kilde vaří, tak se ani nevidím, že je dole tak rychle.

1 Like

Poslední bodovaná dostala 5,55s…to je z času cca 1:50m až trapas.

Jinak musím říct, že ten slalomák mají pěkný v Levi, dal bych si jízdu. :smirk:

1 Like

No nedělní zavod byl daleko napínavější.

Finové by mohli mít po delší době dobrého závodníka - první podium Hallberga.

1 Like

Braathen pod Brazilskou vlajkou? :grinning:

1 Like

Jo, v sobotu Shiffrinová zabránila vyhrát “Albánce”, v neděli vyhrál “Brazilec”. Upřímně už ani nevím, jaká byla přesně motivace obou jezdit za tyhle státy, ale Braathen myslim dokonce i oficialně ukončil karieru aby se vrátil pod brazilskou vlajku. Já ho moc nemusím, ale je to talent a pro lyžování je to dejme tomu něco jako koření… :sweat_smile:
Jel skvěle, každopadně v mužském slalomu se ti vitězové podle mě budou měnit, tam je to fakt našlapaný.

1 Like