Abych nezapomněl založit tema, co jsme tu měli minulou sezonu. Myslím, že do úvodní zprávy stačí přidat kalendář závodů. Samozřejmě počítám i se zprávami z jiných zimních sportů jako je klasické lyžování, biatlon, skoky na lyžích atd…
Tak snad se to chytne i tuhle sezonu.
Noo jako pokud nebude žadný zaranení tak ve slalomu je to dost pravděpodobný, ale víš jak to je, v těchle sportech nejde udržet top formu celou sezonu. A na olympiadě jsou často překvapení.
Btw, ta druhá po první kole Lara Colturi, tý je stále 18 a zase se nejspíš posunula jak je vidět, takže snad Shiffrinová ve slalomu dostane soupeřku, kéž by i víc.
LOL. Ta technika , při druhé jizdě Lary jsem si řikal, že už tam je, a ne neni, Mikaela má naprosto rock solid vršek těla i na pruťáku a najíždí brány těsněji. 1,66s…
Jo, v sobotu Shiffrinová zabránila vyhrát “Albánce”, v neděli vyhrál “Brazilec”. Upřímně už ani nevím, jaká byla přesně motivace obou jezdit za tyhle státy, ale Braathen myslim dokonce i oficialně ukončil karieru aby se vrátil pod brazilskou vlajku. Já ho moc nemusím, ale je to talent a pro lyžování je to dejme tomu něco jako koření…
Jel skvěle, každopadně v mužském slalomu se ti vitězové podle mě budou měnit, tam je to fakt našlapaný.