Alpské lyžování 2025/2026 + další zimní sporty

Já už jen orchestruju, takže pohoda. :sweat_smile:

2 Likes

Hlavně nelámat taktovky ať se nemusíš dělit o svačinu s Hornerem.:yum:

…no jo, moc lidí nevěřilo, že se vrací vyhrávat. Měl v tom být marketing atd…když si vezmu jaká zranění a operace podstoupila, tak je to skoro zázrak. Co na plat, je to legenda - takový návrat je jen pro legendy. Klobouk dolů.

3 Likes

Mikaela > Vonn.

1 Like

Tak jasně že jo :sweat_smile:, ony se moc nemusí navíc. Chce to nějaký drama. :smiling_imp:

Mikaela ve St. Moritz myslím taky vyhrala sjezd (2023). A týden předtím slalom - dvě protichudné disciplíny dalo by se říct - svatej grál lyžaře. Akorát od toho pádu v obřáku přestala nějak sjezdy jezdit, což je škoda…

1 Like

:smiling_imp: :innocent:

1 Like

Tak co dneska STR? Pokus č.2. :smirk:

1 Like

Pro Ester to není zatím ono, nechává se moc rozhazovat nerovnostmi a velmi často jí to rozbalí mimo sjezdový postoj…
Dneska to vyfoukla Němka.

Ale zase je potřeba říct, že je to pro ní start, od kterého se může odrazit k lepším výsledkům

1 Like

U ní stačí aby to zase zacvaklo a klidně bude na bedně. Ona má velký potenciál.
Mikaela možná zítra pojede Super G.

1 Like

1 Like

:one: :zero: :five:

2 Likes

105 výher jako Lewis Hamilton.

Měli by ji zakázat závodit. Je to nelidské a dehonestující.

1 Like

Já už myslel že bude drama, nahoře ztratila pul vteřiny po par bránách. :smirk:

1 Like

@Situs @HellHogr @PUFF

Kluci už si připravujte svoje celoživotní úspory. Po Vánocích vyrážíme. Za tuhle sezonu to bude fully deserved. :relieved: :grinning:

2 Likes

ye :smiley:

1 Like

Zabystřan první v SUPER-G z 29. místa… :+1:

2 Likes

3 Likes

Fámózní výkon, famózní výsledek. Radost to sledovat a děkujeme. :+1:
Dnes Zabystřan přepisoval české dějiny mužského lyžování. :top: :top:

4 Likes

Říkal jsem si jestli to alespoň v tomhle případě konečně někdo vezme taky za mě. Díky Puffe. :smiley:
To je blesk z čistého nebe, obrovskej uspěch v konkurenci mužů a obzvlášt Odermatta porazit. :clap:

3 Likes