Jasný. Však to je historický výkon. Přepisování dějin.
To mám rád. 
Já to zatím neviděl, pustím si to až přijedu z práce. 
Je to dobrý. Viděl jsem to zatím 6x a 6x jsem měl husí kůži. 
Jinak Ledecká dneska i včera 5. v treninku ve Val D’Isere. Mít zastupce v rychlostních od nás je hustý. U nás žádný svah nesplňuje podmínky FIS pro Sjezd a Super G. Jedině slalomáky no. A slalomák je actually asi jediný ve Špindlu…možná Dolní Morava, ale tam se to zatím nejelo nikdy. 
Na Dolní Moravě to nesplňuje podmínky ne?
Přesný požadavky si budu muset zjistit, ale pro světový pohár asi nesplnuje. V současný době asi jen Špindl. Nevím, ale jakoby vybírají se svahy kde máš i “flat” část ne jen prudký svah od začátku do konce.
Špindl, černá sjezdovka, má právě flat část mezi velkým a malým hankem (složité prudké části).
Kousek vedle téhle sjezdovky je ještě Stoh a to je v průměru nejprudší sjezdovka v ČR. Ale je prudká od začátku do konce a to právě neni ono.
Navíc tam neni ani sedačková lanovka, ale myslim že lyžařské týmy tu sjezdovku k treninku využívají hodně.
No každopádně na sjezd a super g to u nás ani splnovat nejde, protože tam tě nepustí délka na našich kopcích.
Zabystrana mam prichystanyho, az doposloucham Svine tak si ho dam, dobrej uspech 
Hezky uspech, trochu jsem se bal jak to zvladnou komentatori ale tak dobryy, protoze to co predvedla tam ta teta u Ledecke kdyz vyhrala, kdyz to obcas davaj neda se to normalne dokoukat 
Komentátor na Eurosportu je jinde, krásně nabíral od startu a gradace mu vyšla až do cíle, on je s tím závodem více propojený prostě. Budka na CT je bohužel uspávač hadů, tak trochu…
Odermatt musel zatleskat no. Paráda. 
btw: top speed 130 Km/h je na SuperG dost. 
Nádherná čistá jízda. Jakoby jeho lyže řídil Button. 
Mega, a já to neviděl, ani netušil

Mnohem lepsi, prirozene.
Snad vyuzije ziskane sebevedomi a obhaji, fandim.
Hmm, tak Ledecká tento víken dobré 6 místo. 
Zabystřan bohužel dneska to nevyšlo. Ale je potřeba dodat, že je to extrémně naročnej sjezd na techniku. Zkušenosti + vyježděnost na této trati se počítají dvojnásob - dva obří skoky a po celé trati vlny. 
Innerhofer skočil 55m na jednom skoku. 
Znat tak tajny recept na vcerejsi Zabyho uvolnenost, chce to duslednou analyzu a porovnat oba dny, snad se jim to podari rozklicovat, byla by skoda to zahodit.
Tú Hauganovu značku lyží Van Deer som predtým vôbec neregistroval. 
Jo, to je myslím relativně nová značka. Nejsem si uplně jistý jestli jí nezaložil dokonce Marcel Hirscher. 
Nejvíc používaná značka ve startovním poli je určitě HEAD. Ledecká se Zabystřanem mají možná jako jediní Kastle, které se vyrábí v Novém Městě na Moravě.