104
…myslím, že ta spolu komentátorka to popisuje skvěle, takže není k tomu moc co dodávat.
Akorát je krásný na lyžování, jak je slalom odskočený od ostatních disciplín a dominovat ve všech 4 je prakticky nemožné, což jsme viděli včera.
104
…myslím, že ta spolu komentátorka to popisuje skvěle, takže není k tomu moc co dodávat.
Akorát je krásný na lyžování, jak je slalom odskočený od ostatních disciplín a dominovat ve všech 4 je prakticky nemožné, což jsme viděli včera.
Asi má lyže ještě v záběhu.
No jestli je zabíhá, tak to by mohl být ten problém. 
Ester si řekla, že pojede s velkou rezervou a nebude riskovat před olympiadou
No uvidíme, dneska by měl být v 10:30 další trenink, ten bude průkaznější. Ale Vonnová na 1. místě vypadá nebezpečně.
Hmm, good.
Akorát nevím, proč jsou čas o 2 vteřiny pomalejší než včera, možná počasí. A po Michelle Gisin DNF byla asi pul hodinová pauza, takže je dost možný, že se jí něco stalo po S3, ovlivnilo to jizdu Vonn…
edit: Tak jsem měl bohužel pravdu…Olympic ski champion Michelle Gisin airlifted after downhill crash - ESPN
Třetí švýcarka co se zranila během posledních pár týdnů.
LOL. Po prvních dvou sektorech Lindsey ztrácela 6 desetin a ted vede o 1.16s. V 41 letech…well, shit.
To je zena chlapci. 
Nie tie vase 14ky vy uchylaci. 
Jede solidní bomby, letos dávala přes léto obrovský zápřah v přípravě, na Olympiadu pojede jako hlavní favoritka
Takhle to bude vypadat v Austrálii s Alonsem. Akorát jemu je ještě o 3 víc. 
Lindsey je prostě silná a má neuvěřitelný cit pro skluz , vrátit se v takové formě po 40 ukazuje jak je výjimečná v rychlostních disciplínách. Ester je taky silná, ale chtělo by to aby se věnovala jen lyžím…
Alo bude v Austrálii jezdit slalom? Probůh vždyť za to dostane pentli.
Chceš při pátku rýpat jo?
Myslel jsem to jak bude Alonso vysoko v tabulce. 
Jedu z moře domů, tak se nediv, že mám na duši splín.
Ale neboj, taky jsem hodně zvědavý jak se Adrianovi podaří postavit vůz.
Jojo, Ferda si jede od moře v dobrý naladě. Jo to je jiná, já sedím v práci ještě. 
A imituješ práci poctivě?