Alpské lyžování 2025/2026 + další zimní sporty

104

…myslím, že ta spolu komentátorka to popisuje skvěle, takže není k tomu moc co dodávat.
Akorát je krásný na lyžování, jak je slalom odskočený od ostatních disciplín a dominovat ve všech 4 je prakticky nemožné, což jsme viděli včera.

2 Likes

Inspirace no. :100:

Ledecká by mohla začít rozdávat vítězné podpisy 12. prosince.

2 Likes

…další :face_exhaling:

Men downhill in Beaver Creek in progress.

:scream: občas se najde zaběr který tolik nezkreskulej na obrazovce.

1 Like

:face_with_raised_eyebrow: Velmi zajímavý první trénink v St. Moritz.
Ester snad dělala sandbagging na 32. místě.

1 Like

Asi má lyže ještě v záběhu.

No jestli je zabíhá, tak to by mohl být ten problém. :sweat_smile:

Ester si řekla, že pojede s velkou rezervou a nebude riskovat před olympiadou

1 Like

No uvidíme, dneska by měl být v 10:30 další trenink, ten bude průkaznější. Ale Vonnová na 1. místě vypadá nebezpečně.

1 Like

Hmm, good. :czech_republic: Akorát nevím, proč jsou čas o 2 vteřiny pomalejší než včera, možná počasí. A po Michelle Gisin DNF byla asi pul hodinová pauza, takže je dost možný, že se jí něco stalo po S3, ovlivnilo to jizdu Vonn…

edit: Tak jsem měl bohužel pravdu…Olympic ski champion Michelle Gisin airlifted after downhill crash - ESPN
Třetí švýcarka co se zranila během posledních pár týdnů.

2 Likes

:fire: :fire: :fire:

LOL. Po prvních dvou sektorech Lindsey ztrácela 6 desetin a ted vede o 1.16s. V 41 letech…well, shit.

2 Likes

To je zena chlapci. :fire:

Nie tie vase 14ky vy uchylaci. :fu:

Jede solidní bomby, letos dávala přes léto obrovský zápřah v přípravě, na Olympiadu pojede jako hlavní favoritka

1 Like

Takhle to bude vypadat v Austrálii s Alonsem. Akorát jemu je ještě o 3 víc. :sweat_smile:

Lindsey je prostě silná a má neuvěřitelný cit pro skluz , vrátit se v takové formě po 40 ukazuje jak je výjimečná v rychlostních disciplínách. Ester je taky silná, ale chtělo by to aby se věnovala jen lyžím…

1 Like

Alo bude v Austrálii jezdit slalom? Probůh vždyť za to dostane pentli.:yum:

Chceš při pátku rýpat jo? :smiley: Myslel jsem to jak bude Alonso vysoko v tabulce. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Jedu z moře domů, tak se nediv, že mám na duši splín. :grin: Ale neboj, taky jsem hodně zvědavý jak se Adrianovi podaří postavit vůz.

Jojo, Ferda si jede od moře v dobrý naladě. Jo to je jiná, já sedím v práci ještě. :smiley:

1 Like

A imituješ práci poctivě? :crazy_face:

2 Likes