Alpské lyžování 2025/2026 + další zimní sporty

Asi ještě neochutnal. :grin:
Na druhou stranu nutno říci, že že jsou ještě hroznější piva. Třeba Argus je určitě zdraví škodlivý už pouhým pohledem. :face_vomiting:

Pil to během tiskovky, když se ho ptali novináři a v kabině toho měli plný krabice, akorát se neví jestli si to pořídili sami nebo to tam zustalo po našich hokejistech.

Ale pro Plzeň skvělá reklama…

1 lajk

Asi je vytáhl z odpadkového koše. :winking_face_with_tongue:

Ale abycg byl férový. Jako trochu lepší desítka je to pivo slušné kvality, ale vedle orginálu nestálo ani na obrázku.

tuhle diskuzi jsme tady už vedli, jiný originál není.

1 lajk

Pravda, název zůstal, ale kvalita šla do háje. Jediné co stouplo je cena do takové výše, že se dnes prodává pouze ve slevě.
A to prosím pouze v ČR, protože jinde ve světě má Plzeň úroveň Argusu.

Už po nehodě Vonnové jsem zaslechl, že ta její zlomenina je velmi vážná a také že jí hrozila amputace, což jsem spíše bral jako přifukování médií, ale zdá se že to byla pravda. :face_with_peeking_eye:

Vonn se v místě tříštivé zlomeniny vytvořil compartment syndrom, což je stav, kdy vnitřní tlak ve svalových skupinách stopne natolik, že omezí průtok krve, což může vést k nekróze tkání a nutnosti amputace. Kritickým momentem prý bylo rychlé rozhodnutí lékařů provést tzv. fasciotomii - chirurgický zákrok, při kterém je noha a vlastně i svaly otevřeny, aby se uvolnil tlak a obnovil krevní oběh - proto to lešení na noze - tohle rychlé rozhodnutí prý udělal její doktor, kterého měla v Italii kvuli jejímu předchozímu zranění a vlastně to sama bere jako osud, že nebýt toho kolena, tak by dost možná přišla teď o nohu. :folded_hands:

Já jsem osobně viděl pád lyžaře na MS, kdy mu po crashy museli amputovat nohu, ale ten pád vypadal daleko děsivěji…

Jak už jsem psal dřív, je neskutečný co dneska medicína zvládá. Tohle je toho dalším důkazem.

3 lajkov

Poslední závody, utíká to rychle…

1 lajk
1 lajk

Takže od teď budeš jíst ráno ovesnou kaši. To ti změní život.

1 lajk

Tohle nastavení se mi líbí. Crazyy! :flexed_biceps:

Jedna z nejvýraznějších postav Biatlonu opustí kolotoč tento rok.

Grazie! :cry:

2 lajkov

Vzdycky kdyz ji vidim vzpomenu, neco vyjimecneho, Dorothea je kopie jedne z mych byvalych blizkych osob, fyzicka zalezitost.

Fotka vlevo nahore neni Dorothea.

1 lajk

Jasně že to je ona, všude je ona. :sweat_smile:

Queen of fast shooting. :saluting_face:

2 lajkov

Nene, ten usmev ani oci nesedi, nos, tusim ze je to jeji kolegyne z tymu 2023, bohuzel neznam jmeno.

Haha, Pirovano za dva dni dve vitazstva o jednu stotinu.

1 lajk

Hmm, takže pivo ráno asi dobrý teda. :thinking: :sweat_smile:

1 lajk

Ještě že je to Super G dneska, potřebuju vidět něco real. Navíc Mikaela po dlouhé době na startu bib 31. Lets go STR, lets go Miki. :flexed_biceps:

A uz tretikrat za posledne tri dni rozhodla o vitazovi jedna stotina.:slightly_smiling_face:

1 lajk

Mužský slalom a obecně závody jsou neskutečně našlapané. :+1: Ohromná konkurence.

Prvních 6 ve 12 setinách.

2 lajkov