Alpské lyžování 2025/2026 + další zimní sporty

Tak aspoň tam máme dívčinu na 14. místě, což je výborný výsledek!

Vždycky si vzpomenu na kamarádku, která mj. byla stavitelkou parkúrů. Říkala - xx % (ona ta procenta říkala, ale já si to nepamatuju :smile: ) by mělo přejít bez chyby, xx % bude mít 1-3 chyby, ale bez zásadních problémů, xx % bude mít větší problémy, popř. nedokončí. S určitou opravou na okolnosti, počasí atd. Když to bude takhle, udělala jsem dobrou práci. Pokud se výsledky budou moc odchylovat, je to moje chyba - kurz byl moc lehký nebo moc těžký…

Takhle to beru, ta aspoň morální zodpovědnost např. autorů trati tam musí být. Ale samozřejmě, každý to vidí jinak.

2 lajkov

V lyžování hraje velkou roli teplota a vlhkost vzduchu a navíc ještě i úhel sluníčka. Ten se samozřejmě stále mění a na každé části trati je úplně jiný. Teplota pod kopcem je taky jiná než ve startovní budce.

Možná to není úplně sazka-sportka, ale Mates určitě.:blush:

1 lajk

Ester si lehla, ale komentator videl hruzostrasny krkolomny pad :slight_smile: doufam ze se omluvi prezidentovi, to se ted musi.

Kterému? Tomu gumovému?

Hmm ktery to je…

Gumové hlavy byly odjakživa lampasáci.

Aha, to jsem nevedel, na gumovou hlavu gumova palice.

xx%, 1-3 chyby - tak ještě že to nedělají všichni podle norem. Jsou složitější a jednodušší závody, tohle super-G bylo složité, o tom žádná, ale podmínky to dovolovaly, bylo to více přesazené a více do obřího slalomu. Špatné by to bylo kdyby se trať rozbíjela, to se ale děje především ve slalomu.

Nejsložitější byly terénní vlny, ale to bylo už ve sjezdu. Možná nejsložitější sjezd a super-G v roce, ale fair.

Kdyby byla Ledecka aspon trochu chytra a nikam se nehnala, vyuzila efektu mene je vice, pri tak vysokem poctu vypadnuti mela sanci.

33 soon? :flexed_biceps:

1 lajk

Olympiáda je fakt náročná. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 lajk

Takto vyzeral Honzi počas bahrajnských testov a teraz je niekde na infúzke, preto nie je verejne aktívny. :slight_smile:

@Explorer

Lidstvo je zachráněno Explo. :flexed_biceps:

2 lajkov

Chudák Ham takhle hekat :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Jak se rika “ Sportem ke zdravi “

Jessica Diggins je srdcařka, to neni jako Pogačar co dojede po 250km a je čerstvej (proč asi? xd) Tohle je real.

1 lajk

Super :+1: Tak o Metallice a lyžovaní by sme si s ňou určite pokecali. :grinning_face:
Skladby od Metallicy sú pre mňa nadčasové, majú svoju hĺbku a pravdepodobne nikdy sa ich nepresýtim. Ich hudba ma pravidelne sprevádza od strednej školy, je to moja najobľúbenejšia skupina. Druhý bol/je Linkin Park. :slightly_smiling_face:

1 lajk

Tak LP měli za vzor Metallicu. Metallica je nadčasová, 5 prvních alb je prostě za mě nedostižných. Ale člověk se k tomu musí trošku prokousat, o to víc tě to chytne a nepustí dále (songy, které jsou catchy hned od první minuty tě většinou rychle omrzí). Mně na tom přijde skvělý že se k té hudbě dostaneme i když jsme to nezažili a že to stále funguje, větší dukaz nadčasovosti není.

2 lajkov

@Unleash_the_lion

No čekal jsem ten kurz trošku vyšší na Mikaelu. Aspoň 2,5. :smirking_face: :sweat_smile:

Moj tip je Rast. Cortina je strma a Shiffrin to ztial prilis neslo.