What the hell? 141513
Vonnová, Odermatt, Ledecká a ted Shiffrinová… 
No, necakal som to. Ale asi prilis lahka trat pre Shiffrin.
Neviděl jsem ani kousek bohužel, takže těžko říct, ale dle mezičasů to bylo prostě konstantní.
O to zajímavější bude slalom speciál. Asi si vsadím.
To sa pojde na rovnakej zjazdovke?
Myslím si že ne, tady taky využili svah ze sjezdu jako u mužů nejspíš? …Ale nevím, fakt jsem z toho nic neviděl zatím.
Ano, tak to bude.
Tak jsem to viděl a ano, nebyl to složitý slalom. Prostě se jen ukazalo že ona taky není robot - vyraznější chybu tam neudělala, ale prostě nevím, byla tam hrozně dlouhá mírná pasáž kam si nepřivezla rychlost, navíc Mikaela má radši “led”.
Naštěstí Breeze jí hned v cíli objala. Vše je dobré.

Kredit Huberové, která to sjela parádně. Obě Rakušanky ani nevím jaké nejlepší výsledky mají v sezoně, ale berou zlato zaslouženě za dnešek.
Cocomoooo
Hlavně ať se holka co nejrychleji uzdraví.![]()
Ledecká lehoučce spadla.
Prý to risknula, bohužel nedojela.
Jo, olympiada prostě uřaduje, Ester tedy nebude mít nic.
Každopádně Federica na prvním místě je další super návrat po zranění.
Šokuje mě jak tyhle top závodníky po těžkých zraněních dokažou lekaři vrátit…kredit všem. ![]()
Dostat se na olympiádu i v pozici náhradníka je velký úspěch. Navíc Ester žádnou ostudu neudělala, takže nezbývá než doufat, že příští olympiáda bude lepší.![]()
Tohle je ale zase hrozný masakr. Někde je chyba, buď u organizátorů, nebo u stavitele, přece tam nejezdí tolik amatérek. Nicméně Frederice to přeju, ta jela krásně a zaslouží si to.
Já myslím, že tentokrát je na vině počasí a kvalita sněhu.
Je to možné. Ale teda hrůza. Aspoň mají šanci ty, které to teď sjedou opatrně.
Je to jen složitý zavod, nic víc, to by pak nemohli pustit nic.
Je to těžké, lyže za sebou nechávají stopu a obrušují trať. Někdy je výhoda jet první a jindy třeba až desátá, nebo ještě později.