Alpské lyžování 2025/2026 + další zimní sporty

Musela by nastat riadna pohroma, aby nevyhrali zlato.

Sjezd je neuprosnej, pokud Johnson doveze normální ztratu (muže zase vyhrat) a nespadne samozřejmě, tak Shiffrin to doveze. Zrovna nedojela Goggia.
Jinak za nas tam mají jet dvě dvojice a vubec nevím kdo to je…

Poznam z nich jedine Dubovsku.

Ok, Breezy první…lol.

Podla predpokladov. Takze by malo byt rozhodnute.

Evidentně chytla formu a trať jí sedí, nejspíš i skvěle připravené lyže. Každopádně ve světáku letošní sezonu 15, 4, 7, 7, 6. Načasovala to skvěle.

1 lajk

Dubovské jsem si nevšiml. :smiley: Ale jako ztratit 10 nebo 8 vteřin ve sjezdu? Wow. To Vlhová ani Dubovská nemusí jezdit.

Peťa musí. Prvý raz po dvoch rokoch v ostrom závode potrebuje referenciu.

2 lajkov

Jo to je pravda samozřejmě. Jen mě zaujalo kolik jejich kolegyně ztratily ve sjezdu. :smiley:
Jsem zvědav jak to Vlhové pojede, bude mít absolutně čistou trať.

1 lajk

Odhadujem 2s strata na najlepsie.

1 lajk

V individualu ve slalomu prý pojede snad se startovním číslem 24, protože nemá vyjeté body, už to bude docela nevyhoda pro ní. Ale tak duležitý je to zkusit na olympiádě a pokusit se vratit do svěťáku no.

1 lajk

1 lajk

mám vysílaní v praci zapnuté bokem bez zvuku. :smiley:

1 lajk

Za mě je to velký překvapení, čekal jsem, že semifinále bude maximum

1 lajk

Kdybys byl u trati s bičem, tak si myslim že i stupně vitězů budou malo. :smiley: Jen ať se Tuží.

Takže 5?

Jj 5 místo, super výsledek :slightly_smiling_face:

1 lajk

Vlhová DNF… 

1 lajk

To slo rychlo. Skoda, dojst do ciela bol asi jediny dolezity ciel. Inak slalom na urovni europskeho pohara, takze prakticky ziadne rozostupy.

1 lajk

Na ČT to nevysílají a tady nemám přístup na magentu, respektive si nepamatuju heslo, takže mám jen livetiming, ale DNF je tam docela hodně.

1 lajk

WoW, just wow, olypijské prokletí v lyžování pokračuje.

2 lajkov