Ta ztráta na 4 Itálii je furt velký i tak
No bojím se těch za náma 
Teď mám o Markétu Davidovou větší strach, aby se jí závod nepodepsal na zdraví. Nevím, nakolik jde v jejím případě o svobodné rozhodnutí bez tlaku okolí. O výsledek snad ani tak úplně nejde, aspoň já to tak vidím…
No jo, propadák 
Chudák Makula. Achjo, operace zad je vždy zlo. 
Na Maděrovou jsem koukal před 3 dnama, jak si zkoušela novej fit.
Obrovská gratulace. 

Teď se jí změní život.
Mě včera večer chytly záda v kříži, dnes se nemůžu skoro hnout, hrozná indispozice. Překulit se v posteli je teď pro mě olympijský výkon 
Jo a po jakékoliv operaci zad už nikdy nic není jako předtím především pokud má člověk dělat vrcholový sport.
Ale umělé koleno jsem si taky myslel že je stopka na vrcholový lyžování 
Kam sme sa to dopracovali.
Ešte aj lajk od teba. Ale Honzi sa nedohodlal. ![]()
Vonnovej dnešný (ani ten predchádzajúci) pád nemá nič s jej zdravím. Len urobila chybu.
Nedávno vyhrala zjazd, má plno pódií v poslednej dobe a je v top 10 vo svetovom pohári. Zjavne má zdravie veľmi dobré.
Jeden z najväčších comebackov v histórii športu a v lyžovaní s prehľadom najväčší. Vonnová je skvelý vzor a obdivuhodná športovkyňa.
Veď ty si to ani nevidel.
Pořiď si vyhřívací dečku. Suché teplo hodně pomáhá.
Mám vyhřívací dečku pod sebou, mám Solux na to, a teď musím klid a čas. Poprvé to nemám, i když teď první den bolesti pochopitelně jako správný chlap umírám a nechávám se obskakovat svou lepší polovičkou 
Hlavně že Tě nepřepadla smrtelná rýmečka.
Takové drobné bolístko zvládneš. 
Jéžiš, Esterka nám to oplakala, kočička naše… To je život! Každá s.é.r.i.e jednou končí.
Rýmičku maj všichni kolem mě, a mě se nějak záhadně vyhýbá, ťuk ťuk ťuk.
No a máme to, Markéta prý kvůli zdravotnímu stavu ani neprošla mixzónou a spekuluje se o obnovení zranění ploténky… Tohle docela odsuzuju, nasazení do kolektivního závodu je něco jiného než do individuálu a měli by tam jít opravdu výhradně zdraví sportovci. Ale to je chyba bafuňářů vč. trenérů, ne její. Nechápu, co tím chtěli dosáhnout. Co dodat.
Já taky ťuk, ťuk, ťuk nebyl nemocný přes šest roků. Tak dlouhou šňůru jsem ještě nikdy neměl. Asi mládnu. 
To je očkováním na Covid Ferdo.
To si nemyslím. Leda bych dostal placebo.