Alpské lyžování 2025/2026 + další zimní sporty

Ta ztráta na 4 Itálii je furt velký i tak

No bojím se těch za náma :smile:

1 lajk

Teď mám o Markétu Davidovou větší strach, aby se jí závod nepodepsal na zdraví. Nevím, nakolik jde v jejím případě o svobodné rozhodnutí bez tlaku okolí. O výsledek snad ani tak úplně nejde, aspoň já to tak vidím…

No jo, propadák :neutral_face:

Chudák Makula. Achjo, operace zad je vždy zlo. :cry:

1 lajk

Na Maděrovou jsem koukal před 3 dnama, jak si zkoušela novej fit.

Obrovská gratulace. :clap::clap::trophy::trophy::trophy:
Teď se jí změní život.

2 lajkov

Mě včera večer chytly záda v kříži, dnes se nemůžu skoro hnout, hrozná indispozice. Překulit se v posteli je teď pro mě olympijský výkon :face_with_hand_over_mouth:

2 lajkov

Jo a po jakékoliv operaci zad už nikdy nic není jako předtím především pokud má člověk dělat vrcholový sport.

2 lajkov

Ale umělé koleno jsem si taky myslel že je stopka na vrcholový lyžování :smiley:

2 lajkov

Kam sme sa to dopracovali.

Ešte aj lajk od teba. Ale Honzi sa nedohodlal. :sweat_smile:

Vonnovej dnešný (ani ten predchádzajúci) pád nemá nič s jej zdravím. Len urobila chybu.

Nedávno vyhrala zjazd, má plno pódií v poslednej dobe a je v top 10 vo svetovom pohári. Zjavne má zdravie veľmi dobré.

Jeden z najväčších comebackov v histórii športu a v lyžovaní s prehľadom najväčší. Vonnová je skvelý vzor a obdivuhodná športovkyňa.

Veď ty si to ani nevidel.

Pořiď si vyhřívací dečku. Suché teplo hodně pomáhá.

Vyhřívací bederní pás Hyundai CCH012 šedý | DATART

Mám vyhřívací dečku pod sebou, mám Solux na to, a teď musím klid a čas. Poprvé to nemám, i když teď první den bolesti pochopitelně jako správný chlap umírám a nechávám se obskakovat svou lepší polovičkou :smiley:

2 lajkov

Hlavně že Tě nepřepadla smrtelná rýmečka. :grin: Takové drobné bolístko zvládneš. :wink:

Jéžiš, Esterka nám to oplakala, kočička naše… To je život! Každá s.é.r.i.e jednou končí.

Rýmičku maj všichni kolem mě, a mě se nějak záhadně vyhýbá, ťuk ťuk ťuk.

1 lajk

No a máme to, Markéta prý kvůli zdravotnímu stavu ani neprošla mixzónou a spekuluje se o obnovení zranění ploténky… Tohle docela odsuzuju, nasazení do kolektivního závodu je něco jiného než do individuálu a měli by tam jít opravdu výhradně zdraví sportovci. Ale to je chyba bafuňářů vč. trenérů, ne její. Nechápu, co tím chtěli dosáhnout. Co dodat.

1 lajk

Já taky ťuk, ťuk, ťuk nebyl nemocný přes šest roků. Tak dlouhou šňůru jsem ještě nikdy neměl. Asi mládnu. :grin:

2 lajkov

To je očkováním na Covid Ferdo.

1 lajk

To si nemyslím. Leda bych dostal placebo. :crazy_face: