bruh, co že si dělal za profi sporty ty?
Hobby horsing.xxxxxx
Hele, kvůli zdraví se teda ani vůbec do vrcholového sportu neměla vracet, a hle, fantasie co po svém návratu předvedla. Ještě že jsou tací bojovníci 
Ok, takže gaučák, co v životě neběhěl ani 100m na školské olympiadě bude mudrovat 
Co mas proti hobby horsingu, u nas na Slovensku sa dokonca dotuje.
A na skolskej olympiade som vytrvalostny beh vyhral!
Proti tomu nic, ale proti těmhle kecům lidí, kteří v životě tu profesi nedělali, ale myslí si, že ví všechno nejlíp
Nic v zlom, ale aj toto su take frazy. Ista miera rizika je akceptovatelna a urcite patri k profi sportu. Ale netvarme sa, ze to o co sa Vonn na olympiade pokusala, bola miera vhodneho rizika. To uz bol evidentny hazard so zdravym, kde bola velmi velka pravdepodobnost, ze to dopadne presne tak, ako to dnes dopadlo.
Umyt si nad tym ruky a hrat sa na to, ze je vlastne sympaticke, ze to Lindsey vyskusala, to je cista nezodpovednost.
No pro mě je to znamení, že jsem naprosto v pořádku, když tyhle tvoje výplody nechápu.
A ty si robil aky profi sport presne?
Neboj, vyrastieš z toho. 
Takže od crans montany před dvěma týdny tomu říkáš “olympijský projekt”? Však řikam že si to začal sledovat týden zpátky.
Ale Maďarová to zachránila.
Minimálně stříbro.
Ano, presne to som tym myslel.
Dá zlato, jdeme na to 
Je to taaaaaam!!!
Paráda tohle, užívala si to od samého začátku. Ledecká to brala moc profesionálně a byla uzavřená ve své bublině. Já raději ty emoce no 
Moc myslela na to jak jet lyže i snowboard.
Promiň, ale z tvého příspěvku je cítit neskutečná zášť. Realně jsi tu napsal o nejlepší sjzdařce téhle sezony že je dobře že se jí to stalo. Tfuj.
Teď jsem teda po tom výpadku zvědav na Davidovou, možná to na střelnici dost pokazí