Alpské lyžování 2025/2026 + další zimní sporty

Suhlas.

V kazdom pripade, velka skoda, ze to dopadlo takto. Zasluzila by si moznost postavit sa na start bez zranenia a s fromou, ktoru mala pocas sezony. Ale co sa da robit, to je sport, najma lyzovanie je v tomto tvrde. Ale na druhej strane, ked som videl, ako ju odvazaju helikopterou, tak som si aspon mohol povedat, ze to mohlo dopadnut aj horsie…

1 lajk

Hele já nevím, ale zpočátku jsem též očkován byl, od roku 2020 už na to dlabu, ale vždy jsem měl rýmu jako trám, od té doby jen takové lehké nic. Nevím proč tomu tak je.

1 lajk

Podle mě je to tím, že lidi více sedí doma a nechodí po hospodách.
Děti ale jsou mnohem nemocnější než dříve, protože omezeními hodně ztratily přirozenou imunitu.

Jílek má stříbro, moc pěkný :slight_smile:

2 lajkov

Podepisuju. Nejhorší jsou chytráci co se k ní nevyjádří do doby než udělá chybu, pak se “rozepíšou” a kopnou si. Je to legenda lyžování a vše je jen a jen její rozhodnutí…
Pro spousty lidí je její přiběh neskutečná inspirace.

2 lajkov

Metoděj chtěl další zlato, ale já teda nečekal ani stříbro. :sweat_smile:

2 lajkov

Metoděj, potom co překonla Olympijský rekord, ale nemá zlato :smiley:

2 lajkov

Je mu 19 prostě. :sweat_smile:

2 lajkov

33 → soon?? :pray:

2 lajkov

Jak vidíš možnosti Ledecké v alpském lyžování? je tam nějaká šance?

1 lajk
2 lajkov

Je tam šance. Ale tohle jí psychicky nepřidalo. Jako nečekal jsem že jí to takhle přepadne, ale vlastně se nedivím. Však ona vyhrala “99 ze 100 zavodů” ve světovém poháru… :expressionless:

2 lajkov

STR jezdila tuhle sezonu jen alpské lyžování a na snowboard se vratila do posledního zavodu před olypiadou (nejspíš ho trenovala stranou), kde zase všechny vymetla…jenže tady to neni jako fotbal, stačí mala chyba a je vše pryč, neni dalších 80minut napravit chybu. Tohle se muže stat i Mikaele ve slalomu.

Dřív se jezdily dvě kola jako v lyžování, ale teď je to už jen jedna jízda proti soupeřce, o to je to horší.

1 lajk

Laura je spokojená i se 17 místem. Je potřeba to zakončit pozitivně dneska. Nice. :smiley:

3 lajkov

Laura je kost, mela vyhrat ona :bowing_man:

1 lajk

2 lajkov

Zabymu to po té senzační výhře ve Val Gardeně nějak nejezdí. :neutral_face:

2 lajkov

Not surprising. Val Gardena patri k technicky najlahsim zjazdom, takze tam rozdiely v kvalite az tak nevyniknu. Bormio je v tomto na uplne opacnej strane spektra. A Zabrystan v ten den predviedol zivotnu jazdu a ruku na srdce, pomohli mu aj podmienky.

To ano, ale vlastně ty výsledky má podle mě horší i než v minulé sezoně, když nebudu brát tu výhru. Čekal jsem že bude růst a ta výhra ho ještě trochu nakopne.

1 lajk

O tom je lyzovanie. Tym, ze tam mas len 90 sekund na podanie vykonu, nie je priestor na chyby a slabiny lahko skoncis vzadu, aj ked mas vlastne dobru formu. Vid dnes Von Allmen. Predvcerom este uplne neporazitelny a aj dnes top jazda, ale stacila jedna drobnost s zrazu je az stvrty.