Alpské lyžování 2025/2026 + další zimní sporty

Za mě hodně dobré. Četl jsem, že mají v týmu nějaký problém s materiálem, proto si to tuhle sezonu zatím ne 100% sedlo. :man_shrugging: Možná by se mohla vrátit k Atomic.

Diky za info, tak daleko do toho nevidim.

1 Like

Takhle dneska dojela do cíle vedoucí závodnice v Super-G. I tak se dá dokončit závod. :grimacing:

3 Likes

…a tohle umí slalomky s kratkým radiusem…

1 Like

Vlhová možná pojede na olympiádu, teď jsem dokonce někde četl, že se rozhodne 2 dny před závodem ve slalomu.

3 Likes

Giant Slalom Kronplatz: Nejen Vonnová je zpět i nejlepší závodnice poslední doby v obřáku.

Comeback is real!

1 Like

V neděli Vonnová, dneska Shiffrin, neměli by vypisovat takové jistoty @PUFF

Btw: skvělé fotky:

2 Likes

Vím že v Kronplatzu je prudký svah a říkám, že videa a fotky kolikrát zkreslují a zplošťují. No nejspíš ne všechny? :thinking: Trošku mi to přivolalo vzpomínku z 10 let na Šumavu a svah Šance. :sweat_smile:

1 Like

Blíží se to. :fire:

2 Likes

Dneska Ody zase win v SG, ale zítra královský sjezd Kitzhbuhel. Člověk tam na startu musí mít posunutý pud sebe záchovy. :upside_down_face:
V treninku se létalo… :pray:

3 Likes

S tím vybuchujicim smajlikem to je ještě drsnější. :+1:

1 Like

Už mají lyžaři povinné airbagy jako motorkáři?

1 Like

Jj už několik let mají na zadech airbagy

1 Like

To je dobře. Když tahle vymoženost existuje, tak ať zachraňuje zdraví a životy všude kde se dá použít. :+1:

1 Like

Ve Špindlu postavili v 1. kole možná nejtěžší obří slalom v sezoně, cca 1:15 je extrém a velmi přesazené brány. Shiffrinové hoří prý nohy.

Za chvili Kitzbuhel…

Zapálená lýtka, měl by jsi tam být :man_shrugging:

2 Likes

Tak Ody to na Streifu zase nedal, 7 setin, to naštve. :unamused:

Já jsem chtěl jet, ale nakonec to nevyšlo.

Aspoň další tiket, zatím 100% úspěšnost letos v duelech :crossed_swords:.

2 Likes

Skvělý závod, asi nejlépe připraveny svah v sezoně. A Femme Fatale konečně stupně vítězů v OS. :sweat_smile:

2 Likes

Ten poslední sektor Hektor, to bylo jak z jiné planety.

2 Likes

Já myslel že už to nedá no :scream:, ale super vyrovnaný závod nakonec.

Měl jsem jí dát na win, to by byl jinej kurz. :sweat_smile: Ale moc velký risk, tam je teď realně 5 holek co to muže vyhrat.

2 Likes