Alpské lyžování 2025/2026 + další zimní sporty

Paráda bronz :+1: :clap: :slightly_smiling_face:

2 Likes

A neskutečná atmosféra :exploding_head:, nechapu proč nejsou ty zavody u nás v lyžování a biatlonu každý rok.

1 Like

Dnes to vypadá na jiný kompresní poměr :smile:

1 Like

Ve které noze?

image

Zajela to fantasticky, bude od ní vůbec někdo pod sekundu? :thinking:

1 Like

Nebude, spíš mě zajímá kolik ztratí poslední co postoupí do 2. kola. :face_with_hand_over_mouth::smiley:

1 Like

Tak 3,7s. Jsem zvědavý jestli to tam Miki pošle pro diváky i ve druhém kole nebo si to spíš bude hlídat.
Ale myslím, že to tam pošle i s tímhle naskokem. :smiley:

2 Likes

Tak si to pohlídala na velkém hanku, ale i tak vyhrala i druhé kolo. To je šílený. Asi by stalo za to jí nechat zavodit mezi chlapama ve slalomu. :man_shrugging:

2 Likes

Nice! :heart:

4 Likes

Údajně Shiffrinová a její tým mají nadstandardní vztahy s Českým organizačním týmem ve Špindlu a ona sama to tady má moc ráda.

Před 15ti lety, v 15ti letech, tady jela první závod ve světovém poháru… :scream:

4 Likes

Tenhle kotel se možná zopakuje už tenhle týden ve Schladmingu… :scream:

3 Likes

Znama vec, ptaji se ji na to v rozhovorech pokazde kdyz prijede :slight_smile: jeste ze se ji neptaji jestli zna Fidorku.

Nemyslím si že by se jí ptali na to jestli přijede za 3 roky. Ted už je to pro ní hraniční ve 30 letech.

Myslel jsem jestli to tady ma rada a podobny nesmysly, no…

Vychvalila svah a jeho připravenost, v Rakousku před tím ho shodila. Vždy pochvali diváky, protože ne všude je tolik lidí jako ve špindlu a jela tady svuj první závod a to že mají dobré vztahy taky nebude nesmysl.

Jojo, to si vzpomínám jak jsem s ní ve Špindlu oslavil že už jí je konečně 15 :+1: :smile:

3 Likes

Jet v 15 letech svěťák je šílenost. :smiley: Nevím o nikom jiném od té doby.

2 Likes

Prijede do Rakouska jste nejlepsi a fuj zase v tom Cesku to bylo neco, strasny ale strasny :wink:

Lol, tak to jo no.

1 Like

Crans Montana je prokletá. :face_with_peeking_eye:

1 Like