Nemáš pravdu, nezvládl si to ty. Alo dojel v Monaku z boxů na bodech. Ve Španělsku start neulil a v Německu vyhrál i díky TR, to by si jako fanda Vettela a Verstappena neměl nějak zazlívat vzhledem k tomu, jak Red Bull odklízel piloty z cesty právě Vettelovi a Verstappenovi.
Ale problém 2010 nebyl u Alonsových výkonů. Ono si stačí dostudovat věci k tomu, když si tu sezonu neviděl.
Kdy i tech šéf McL potvrdil, že Ferrari bylo až 3 nejrycheljší. V kontrastu Vettela s dominatní technikou a rozdílu 4 bodů na konci je to velmi smutné zhodnocení Vettela. Ale samozřejmě, že jeho fans tohle budou přehlížet. Vettel měl mít titul 5 závodů před koncem sezony.
A že nechápeš přínost Alonsa? No to je očividné, když nerozumíš F1. Pilot s nejdelší kariérou tam není pro věci, co si tu na foru vymýšlíš. Ale mohl bys mi vysvětlit jak se Alo vzdal s poškozeným monopostem v Madirdu, kde mu o nic nešlo.
Ferdo asi Ti nemusím vysvětlovat jak je to s optimalizací převodů v závislosti na parametrech motoru, Ty to víš, většina ostatních tady netuší… Takže teď sólo jen pro Tebe .
Správně jsi předpokládal, že protože má Aston slabý motor jak z hlediska výkonu, tak i krouťáku, tak by měli nastavit zcela logicky kratší převody, protože existuje ve fyzice něco jako “momentové číslo”…
Ale ve skutečnosti z nějakého záhadného důvodu, to udělali zcela opačně jak dokazuje graf… (mají s náskokem nejdelší převodovku ze všech)
Myslím, že jim ajťáci v CADu omylem zaměnili positive/negative a katastrofa je na světě, jinak si to neumím vysvětlit…
Každopádně pokud někdo nelže a Honda je opravdu tak slabá, tak v kombinaci s takto nastavenou převodovkou to je zcela logicky taková katastrofa jako sledujeme. Jen se mi nezdá, že by v Astonu pracovali takoví diletanti, to je záhada…
Jsem zvědavý kolik důležitých lidí po téhle sezóně starý Stroll vyhodí.
Je to jeho koníček střídat lidi jak švadleny u běžícího pásu, aniž by si uvědomil, že každému novému trvá nějaký čas, než se rozkouká a začne být užitečný.
Tak Jirka příjde popřít Ferdu, ten najednou k tomu je ticho a ještě tam Jiřina napíše technický nesmysl ohledem rozložení délky převodů a výkonů motorů. Asi si myslí, že na analfabety typu Ferda, Jos a Bretnix to zapůsobí.
Alonso nikdy nejezdil s Perezem Gaslym Ricciardem ani Bearmanem, to jsi opravdu tak blbej? Alonso - Vettel stejný tým a stejný soupeř na druhé sedačce - Stroll.
Porovnával jsem s Alpine, které je dost podobné s Mercedesem a Williamsem.
Jedničku mají hodně podobnou, dvojku má Aston kratší a při trojce Astonu dochází k divné stagnaci. Přitom trojka nemá důvod proč by neměla být stále progresívní. Při trojce si inženýři Astonu asi trochu zdřímli. Tam nabírají největší ztrátu, kterou už později nemůžou dohnat. Možná se jedná o místo, ve kterém motor přestává komunikovat s kyselinami.
Čtvrka se už začíná chytat. Pětka dost podobná s Renaultem , šestka zase moc dlouhá a sedmička o kousek kratší než Renault.
Snad jsem graf pochopil správně.
Kdyby se jednalo o mechanickou převodovku, tak bych si tipl, že se jedná o řazení žáka při první hodině autoškoly.
Ještě by mě zajímalo, jestli se jedná o graf Alonsa,nebo Strolla.
A v čem je rozdíl?
Místo toho, abyste uznali, že je Alonso šlajska z Dubí, jak Verstaopen, tak z něho děláte budovatele F1. S Ferdou si nemáte, co vyčítat.
Však my uznáváme, že tu s Ferdou melete ■■■■■■ a ty ses k té převodovce přidával. Hlavně, že si tu psal smrt všem komunistům a pak sis tu vrkal s největším komoušem.
Sa Ti čudujem že máš toľko trpezlivosti a chceš to online borcom vysvetliť. Fakt je ale že to nedáš, oni majú v každom mobile aj dvoch AI a tí im to vysvetlili . A čo povie AI to je pre nich sväté. Fakt dnes mladým niečo normálne vysvetliť je nadľudský počin. Ja byť tebou tak tých zasrančencov ignorujem lebo rozum im neNaleješ ten im nalieva AI