Alonsovi sa už nechcelo mordovať: Podľa Hondy bol motor v poriadku | Magazín F1 - F1online.sk

dukaz je pro Ferdu sprostý slovo, zajímavý je jak si v tom ještě rochní.

2 lajkov

Někdy mám pocit, že se bavím s dětmi s pískoviště.

Děti bys možná oblbnul, my stále čekáme na ta slova s převodovkou případně video dukaz o těch převodech.

2 lajkov

Odstupňování převodů je zcela běžná latina každého cyklisty.
Nemůžu za to, že jste se vy tři nedostali dál než ke trojkolce, kde je stálý převod.

Já vím zpřevodování jsem si několikrát nastavoval třeba i v Gran Turismu, já vím co tím myslíš, ale nedodal si ten dukaz jak to má krátce Aston proti ostatním. Možná to jednou pochopíš, že někdy svoje domněnky a nazory, které se snažíš prezentovat jako fakt, je potřeba i něčím podložit. Neudělal jsi to, stejně jako jsi to neudělal v dalších X případech co se spolu “bavíme”.
A dokud to neuděláš, tak to má pro mě i ostatní nulovou hodnotu.

2 lajkov

V tom případě bys pochopil, že na tak dlouhé rovince by dosáhl i mnohem slabší motor, než má Honda mnohem vyšší rychlosti, než Aston.
Převodové poměry jednotlivých týmů pro veřejnost dnes asi moc dostupné nejsou, ale byl tady článek o McL ve kterém samotný McLaren popisuje, že má oproti Mercedesu kratší převodovku. Jenže to Vám nestačí a stále chcete další důkaz.
Jsem pracující člověk a nemám čas Vám pod každým článkem vyhledávat nějaké důkazy. Když jste zabednění, tak si sami pořiďte svého vlastního rádce, který bude místo vlastních myšlenkových pochodů dělat poskoka.

Honda s velkým odskokem nejhorší, to je jisté Ferdo.

2 lajkov

To jsem nikdy nepopíral.
Naopak jsem to byl já, kdo Vás na tuhle možnost upozorňoval už loni.

A mizerná Honda je realita, škoda.

2 lajkov

Takže nic nemáš. Dobře. :melting_face:

2 lajkov

Tak vidíš, že mám vždycky pravdu.

Ty nemáš pravdu nikdy a ještě se do krve hádáš a pak už lítají urážky. Otřes co tu předvádíš Ferdo.

2 lajkov

Hele, co řeknu to sedí. Jen bych nerad seděl za to co jsem řekl. :face_with_tongue:

Zatím vše co jsem řekl, tak se časem potvrdilo i bez hledání článků na internetu.
Kdo tady bez důkazů nestydatě lže je právě Vaše trojka, která tady bezostyšně půl roku pomlouvala Mercedes, že podvádí s kompresními poměry a má tajnou komůrku, což se nepotvrdilo ani po přísnějším měřením při zvýšených teplotách.

No koukám, že z tvé hlavy se stala tajná komůrka odkud zmizel mozek. Zase si vymýšlíš, mimochodem to byl Red Bull, kdo upozornil na to, že je ten kompresní poměr 18:1 při jízdě (jaké to překvapení, když RBR přetáhl část inženýrů od Mercedesu). Tím taky došlo k postupném zpřísnění měření, které se navíc má dále zpřísňovat.

Každopádně všechny tyto věci, jsem já, Situs nebo Spin dávali přes články. Ty tu příjdeš, začneš kvedlat něco o krátké převodovce a doloužíš velké houno a ještě se o tom hádáš. A teď se chlubíš tím, že neargumentuješ ničím a nic nedokládáš, to si to hezky dopracoval no.

2 lajkov

Realitu sme videli v 2010 napríklad. :slight_smile:

2 lajkov

Jo ve Ferrari si Alonso udělal neuvěřitelný respekt, za to jak je tahal. Souhlasím, ale reálné porovnání kvalit s Vettelem jsem viděli skrze Strolla až v tom Astonu. Těm bystřejším to bylo jasné, ale ti pomalejší jako ty, to museli vidět.

2 lajkov

Půl roku jste o tom mleli všichni tři a tajná komůrka byla Vaším nejčastějším tématem.
Nepomohlo ani vysvětlování, že jste zcela mimo mísu a tupě věřili pohádkám. Takoví jste Vy myslitelé.

2 lajkov

Však to je dobrý příklad. Vettel s dominantní technikou a Webberem jako kolegou se třepal o titul. Dokonce Newey o RBR z 2010 mluví o jako dominatnější technice, než 2011. Ale stačí si vybavit co Vettel předváděl v Turecku nebo Belgii.

2 lajkov

Však jsme u toho. Nemáš nic, tak zase lžeš a kopeš. Dolož něco k té převodovce, nebo se omluv a s Josem zalezte do kanálu, alespoň tu bude klid :slight_smile:

2 lajkov

To byl ten rok, kdy Alonso nezvládl ani třetí trénink v Monaku, ulil start tuším v Španělsku, v Německu mu musel výhru darovat Massa, další dvě mu spadly do klína Vettelovými problémy a stejně nebyl schopen vyjet titul, protože v AZ zpackal start a nebyl schopen předjet Petrova.

Co mi ale hlava nebere, je, jaký přínos může mít pro Aston pilot, který vzdává souboj s Bottasem. Být to Max, to pochopím, tuhle ligu Alonso nikdy nehrál a hrát ani nebude, ale Bottas?

2 lajkov