To bylo jak v přenose u Eiseleho.
Něco ve smyslu:
“Leclerc je dneska špatný.”
“No, ale špatný, startoval 8 a teď je 4, takže zase tak špatný není.”
Jsem si řekl, no shit Sherlock, když 3 auta vypadla a Hadjar dostal asi hodinu penalizací.
To bylo jak v přenose u Eiseleho.
Něco ve smyslu:
“Leclerc je dneska špatný.”
“No, ale špatný, startoval 8 a teď je 4, takže zase tak špatný není.”
Jsem si řekl, no shit Sherlock, když 3 auta vypadla a Hadjar dostal asi hodinu penalizací.
ty bez hanby neumíš počítata ještě tu napíšeš, že sem už nepřijdeš a zase tu spamuješ
![]()
“behem prvnich kol” neznamená “v prvom kole” ako napísal tvoj kolega. Takže čítať tiež neviete.
Ano napsal jsem během startu a prvního kola, my bad.
Ale je kouzelný jak se z toho dokážeš pos*at. ![]()
Jestli sis nevšiml tak se tu shazuje alonso od začátku hlavně tím že to neni jeho dobrý start a jeho zasluha, ale že měl polovinu nadržet, šašku.
Získal těch 9 pozic? získal, udělal si ze sebe zase šaška? udělal
Šášula pricywhore tady zas chtěl machrovat a zase ukázal, že neumí ani počítat ![]()
Kúzelné je ako ste posratý z Alonsa a za každú cenu ho budete glorifikovať a prikrášľovať skutočnosti. Robíte mu medvediu službu.
Získal ich v prvom kole ako napísal tvoj kolega a teraz sa za to aj ospravedlnil? LOL
Zase napiš jak je to tvuj poslední příspěvek a přilez zpátky jako prancingwhore. Těchle jednodušších jedincu je tu víc.
Místo toho abys zareagoval na to shazování co tu předvádí raptor a spol. tak řešíš jestli jsem napsal v prvním kole a ne v prvních kolech, omg. Je vidět že ti z nás skřípou zuby.
takže nezískal těch 9 pozic a nebyl v top 10? ![]()
V prvom kole ako napísal tvoj kolega nie.
A čo napísal raptor? Len vám nastavil zrkadlo.
V prvních dvou, takže glorifikuje se co? Skutečnost co se stala? Aha, já zapomněl, že ty jsi ten, co tu říká, že jezdci si sami managují deploymentz i když jezdci říkají opak
toto je nastavení zrcadla? ty na něčem frčíš ne?
Kdybych to tady neviděl, tak tomu ani snad neuvěřím. ![]()
Kdybych to tu neznal, tak si myslím, že se chystají na novej film blbej a blbejší ve skupinové podobě, no bohužel to není příprava na film ![]()
to sa prepisuje ked ma o sekundu rychlejsie auto.
Pust si TV Nova od 18:30 na uklidnění.
Proč si má helmutko pouštět Ulici? ![]()