Alonso už dlhšie bojuje so svojím sedadlom, v Kanade preň odstúpil | Magazín F1 - F1online.sk

To bylo jak v přenose u Eiseleho.

Něco ve smyslu:
“Leclerc je dneska špatný.”
“No, ale špatný, startoval 8 a teď je 4, takže zase tak špatný není.”

Jsem si řekl, no shit Sherlock, když 3 auta vypadla a Hadjar dostal asi hodinu penalizací.

ty bez hanby neumíš počítata ještě tu napíšeš, že sem už nepřijdeš a zase tu spamuješ

obrazek

1 lajk

Ty tady ještě jsi?

1 lajk

“behem prvnich kol” neznamená “v prvom kole” ako napísal tvoj kolega. Takže čítať tiež neviete.

3 lajkov

Ano napsal jsem během startu a prvního kola, my bad.
Ale je kouzelný jak se z toho dokážeš pos*at. :smiley:

Jestli sis nevšiml tak se tu shazuje alonso od začátku hlavně tím že to neni jeho dobrý start a jeho zasluha, ale že měl polovinu nadržet, šašku.

2 lajkov

Získal těch 9 pozic? získal, udělal si ze sebe zase šaška? udělal

2 lajkov

Šášula pricywhore tady zas chtěl machrovat a zase ukázal, že neumí ani počítat :smiley:

2 lajkov

Kúzelné je ako ste posratý z Alonsa a za každú cenu ho budete glorifikovať a prikrášľovať skutočnosti. Robíte mu medvediu službu.

2 lajkov

Získal ich v prvom kole ako napísal tvoj kolega a teraz sa za to aj ospravedlnil? LOL

Zase napiš jak je to tvuj poslední příspěvek a přilez zpátky jako prancingwhore. Těchle jednodušších jedincu je tu víc.

Místo toho abys zareagoval na to shazování co tu předvádí raptor a spol. tak řešíš jestli jsem napsal v prvním kole a ne v prvních kolech, omg. Je vidět že ti z nás skřípou zuby.

2 lajkov

takže nezískal těch 9 pozic a nebyl v top 10? :thinking:

2 lajkov

V prvom kole ako napísal tvoj kolega nie.

A čo napísal raptor? Len vám nastavil zrkadlo.

1 lajk

V prvních dvou, takže glorifikuje se co? Skutečnost co se stala? Aha, já zapomněl, že ty jsi ten, co tu říká, že jezdci si sami managují deploymentz i když jezdci říkají opak

2 lajkov

toto je nastavení zrcadla? ty na něčem frčíš ne?

2 lajkov

Kdybych to tady neviděl, tak tomu ani snad neuvěřím. :laughing:

2 lajkov

Kdybych to tu neznal, tak si myslím, že se chystají na novej film blbej a blbejší ve skupinové podobě, no bohužel to není příprava na film :smiley:

2 lajkov

to sa prepisuje ked ma o sekundu rychlejsie auto.

2 lajkov

Pust si TV Nova od 18:30 na uklidnění.

1 lajk

Proč si má helmutko pouštět Ulici? :scream: