Alonso už dlhšie bojuje so svojím sedadlom, v Kanade preň odstúpil | Magazín F1 - F1online.sk

Ještě, ti dva neumí číst, by se jim zhroutil svět postavený na jejich vymyslech :grinning_face:

1 lajk

Nechcel som to vytahovat ale ano, uz je tam ocividne znacny problem. Drkocu mu ziby, brni v prstoch, teraz ho boli chrbatik. Co bude nabuduce? Vleti mu muska do oka? Zacne ho nekontrolovane svrbie nos v prilbe? Bude potrebovat cikat?

Aby som nebol az taky zly, tak to palenie na chrbate chapem. To uz zrejme bude sucast Neweyho dizajnovej filozofie : vsetko prebytocne z auta prec, aj tepelnu izolaciu :upside_down_face:

Ale tak co, hlavne ze su bezchrbtak a hellGroh spokojni :joy: pohonkaju si nad tym, ze Alonso zasa predviedol intergalakticky vykon, vsetko zvalia na Hondu a ideme dalej :joy: treba sa tesit aj z malickosti, napriklad z toho ze sa na starte neprepadol

1 lajk

Nepleť si mě s tebou a bandou zaslepenců co fandí Verstappenovi, takovej pokřivenej pohled na svět máte jen vy

2 lajkov

A to stačilo jen poslat onboard video z Alonsova startu… :man_shrugging:

2 lajkov

Neblbni, na to nemají kapacitu, aby zvládli pustit video :smiley:

2 lajkov

Jak jako nepodvádět? Je snad v pravidlech napsáno minimální možné množství paliva na závod? :face_with_tongue:

Za mě je to naopak nápaditá strategie, pro fanoušky, pro sponzory. Chvíli zazáří a pak se zařadí tam kam bohužel patří. :slightly_smiling_face:

Však jasně, ty ses zase zařadil po bok raptora, jose a ferdy, přesně tam kam bohužel patříš. :face_with_tongue:

1 lajk

Ale já neříkám, že to tak je.
Jen je to za mě nápaditá a zajímavá strategie :face_with_tongue:

Dejv je slabej kus, ten potřebuje se připojovat jen ke slabým kouskům

1 lajk

Ou, tak to jo, chapu že tam nechceš patřit. :face_with_tongue:

1 lajk

Podle posledních informací to je pro Verstappena pravděpodobně poslední sezóna v F1. Tak je nech být.
Alonso možná taky konec.

1 lajk

Jakože Verstappen opravdu zustane pilotem jedné stáje? :distorted_face:

2 lajkov

Pilotem Masiho a jedné stáje

2 lajkov

2 lajkov

image

splněno.

2 lajkov

Za to ty a nějakej normální koment k F1 nesplníš nikdy. Smutné.

2 lajkov

on ma v tej Honde aspon o 50 koni menej ako vsetci pred nim.

1 lajk

Jestli to zase nemyslíš ironicky, tak to napiš raptorovi a spol., já to vidím… :smiley:

První jezdec v historii F1, který měl svá první 4 vítězství v jedné řadě. Přepište dějiny. :+1::trophy:

2 lajkov

Nikto nezhadzuje Alonsov štart ale Alzákov, ktorí nevedia počítať. Doslova tam v prvom kole získal 4 pozície a on bez hanby napíše, že 9 :rofl:

2 lajkov