Alonso už dlhšie bojuje so svojím sedadlom, v Kanade preň odstúpil | Magazín F1 - F1online.sk

Tak hlavně napíše, že v průběhu závodu ztrácí pozice skrze věk. Jsem nevěděl, že věk může za deficit 100 HP​:grinning_face:

2 lajkov

Tieto ich ódy sú stále viac na smiech. :joy:

Poďme si brainlessa fakticky rozobrať. :thinking:

Štartoval z 18. miesta (chlapci zabudli odpocitat Lindblada), na konci prveho kola bol na 14. mieste, pricom:

• Piastri pitol
  • Sainz bol na inters
  • Albon sa prepadol na predposledne miesto, teda aj za oba Cadillacy

Realne tak predbehol akurát tak Ocona (+Albon, ktorý ale mal zlý štart a prepadol sa aj za iných).

Tých 9 miest v prvom kole mi nejako nevychádza. :joy:

V ďalšom kole predbehol Gaslyho (mediumky), Bortoleta (inters), Hulka (pit), Norrisa (pit).

Takže za 2 kolá (po odpočítaní tých, čo išli do boxov a čo mali inters) predbehol na trati Albona (prepad aj za iných), Ocona, Gaslyho.

To už neznie tak nadľudsky, čo? :sweat_smile:

4 lajkov

Tady se dozvíš věcí… :grinning_face:

2 lajkov

A Jos se zas rozložil hned po ránu, ten ještě nezvládl to, že Ham v pomalejším monopostu dal Maxe​:grinning_face:

2 lajkov

Pamatuji, když Verstappen startoval z 18 místa nebo tak nějak, a po 3 kolech byl v top10, tak všichni z toho mohli udělat. Možná jim z toho stálo topůrko až do rána. Přitom měl minimálně o 2s rychlejší monopost než chvost pole.

Dnes má Alonso objektivně s Cadilacem jeden z nejpomalejších monopostů na roštu, a je tendence ten start shazovat.
Jak by řekl klasik: “Život je life.”

3 lajkov

Tak že startuje s poloviční nádrží je pro mě novinka, ale vysvětlení to pochopitelně je :slightly_smiling_face: Ještě se zeptám asi AI, ta to musí vědět.

2 lajkov

Ne, takový postup není v moderní Formuli 1 možný a týmy tímto způsobem nepodvádějí. Závodění s poloviční nádrží na startu by nedávalo žádný smysl, protože pravidla a fyzikální limity týmům jasně diktují, jak musí s palivem nakládat.

Aha, jí nedošlo že to tým dělá jen pro Alonsa, aby vypadal na startu dobře. Ostatní je pro tým podružné :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

počkej cože? tvrzení o palivu by bez zdrojů bylo jen spekulací? No way. :distorted_face:
Ferda má zase další článek v hledáčku. AI nic. :joy:

2 lajkov

Asi si zahral na citlivu strunu s nazvom “realita”. Vycereny Jano uz si prechcal tangace a zasa taha debatu inde :rofl:

To je tak, ked sa tu ktosi tvari ze rozumie vsetkemu a potom ta ide presviedcat, ze aj ked ma vraj Honda obrovsky vykonovy deficit a Aston doj3banu prevodovku, Alonso to zachrani svojou reakciou na cervene svetla. Lebo motor a prevodovka su na starte najmenej podstatne veci pri tej akceleracii do prvej zakruty. Ovela dolezitejsia je aerodynamika a Alonsove skusenosti :rofl:

V skratke, Alonso by im to natrel aj s motorom zo 120tky, lebo je to Alonso, on jediny si vie zohriat gumy a ma najrychlejsie reflexy ma roste.

Mne sice z toho skor vychadza, ze tej Honde toho vykonu nechyba az tak vela ako sa Alzaci tvaria, ale nevadi. Vasci problem je podla mna niekde inde a sice v aute. Resp. v aute je hromada problemov.

2 lajkov

Tak svojí blbost a prochcaný tanga si tu zase ukázal a už stačí, nemusíš to ukazovat dokola​:slightly_smiling_face:

2 lajkov

Jak člověk musí hluboko klesnout aby jako zachytný bod použil Jose s půlkou mozku?
No nic tady je hotovo. :joy:

2 lajkov

Zeptej se ještě na jakýkoliv zdroj onoho podezření :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

To je jednoduchý, použije to další existence s půlkou mozku. Ale dobrý je, že podle rapotra jsme my tři všechny zdroje co píšou o deficitu Hondy, včetně Hondy. To jsem třeba o sobě ani nevěděl :grinning_face:

2 lajkov

Nebo se zeptejte, jak může člověk s IQ pod 90 fungovat a jak je přínosný pro společnost :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

My jsme nakonec jediní hodnotitelé pro systém ADUO :sob:

2 lajkov

Vidíš to, ta kolonka ztráty 10% a víc tam FIA dopsala jen tak ze srandy, a ne skrze deficitu Hondy. Tady na existence z Východu si jen tak nikdo nepřijde :grinning_face:

2 lajkov

Mně to v thinking modelu napsalo jako první věc, It seems that someone’s joking around, ale že to chce stejně prověřit. LOL. :smiley:

Ok. Tak tohle mě rozsekalo. xddd

2 lajkov

Pozerám, že háčik sa ledva dotkol vody a dve re.tardované rybky po ňom skočili ako besné. :joy:

Ale k téme a faktom napísali nula nula nič. :sweat_smile:

To sa im nehodí do krámu.

Za prvé im nesedí ani matematiky, keďže podľa nich posun z 18. na 14. je posun o 9 miest, a za druhé oslavujú intergalaktické manévre Alonsa na pilotov, ktorí išli prezúvať alebo boli na suchej trati na inters. :joy:

To je snáď ešte väčšia agónia ako bol fialový minisektor v tréningu a oslava jeho návratu na trať z výletu do trávy v japonskom tréningu.

A najväčší problém Astonu je momentálne asi Alonso, keďže nedokončuje kvôli sedačke, ktorú doteraz vôbec neriešil, pričom Stroll tento problém zatiaľ nemá. :grin:

K faktům napíšete nula nula nic, ale budete se ve své de-menci plácat po ramenou, že máte pravdu

2 lajkov

Krásný závěr :joy:

2 lajkov