Já se tě opakovaně ptám na to, co považřuješ za dobrou sezonu z pohledu výkonnosti a ty nejsi schopný odpovědět, jako dobrý no, tak fake data analytik z Temu umí plácnout tabulku z wikipedie a tím jeho znalosti a analytické “myšelní” končí
Ty si prvý, kto nedokázal odpovedať na otázku, čo si opäť dofetovaný a vynecháva ti? Skopírujem ti sem tú otázku, na ktorú si nenašiel odpoveď a následne si si začal vymýšľať nezmyselné otázky:
moja predpoveď o zmysluplnej odpovedi sa zatiaľ napĺňa (prekvapivé)
Ty jsi važně tupej, jak poleno. Jak ti mám odpovědět na to otázku, když sám nedokážeš odpovědět na to, co je silný nebo slabý rok. Se nedivím, že se rodiče stydí co nejen spolodili, ale tak “vychovali”, to je neskutečný, jak dokýeš být vypatlaný a ještě si myslíš, že máš pravdu. To i poklop od kanálu má vyšší inteligenci, než ty
Jednoduchá otázka - Ktorý rok bol slabý pre Ferrari v období 2010-2013? Na to ti stačí IQ tak 80, aby si vedel odpovedať.
Moji rodičia sú právom hrdý. Mám vlastnú rodinu, som pomerne dobre zabezpečený a vraciam im to, čo oni dávali mne.
Naopak tvoji majú v hlavu v smútku. Vychovali asociálneho degeša, čo vo svojich 30s je panic závislý na online fóre a jeho jediná socializácia sú dvaja podobní potrati, s ktorými si rozumie len preto, že fanaticky fandia rovnakému človeku, čo o ich existencii ani netuší. Rodičia, čo už v tomto veku chceli mať radosť z vnúčat, spoločných dovoleniek a rodinných chvíľ majú na krku stále mentálne de-mentného tínedžera bez nejakej vízie na rozumový a životný posun.
Otázka je, či zlyhali oni pri výchove alebo si skrátka chybný kus (bohužiaľ niekto sa ako k0kot narodí a ani dobrá výchova nepomôže).
Tieto tvoje bájky, nezmyselné čísla a štatistiky, podľa ktorých bol McLaren tuším v 2012 najrýchlejší monopost, už poznáme.
Ale otázka stále nezodpovedaná. Som ťa veľmi precenil s tým IQ 80.
Fakta se mu nehodí, zbytečně ztrácíš čas ![]()
ty jsi vážně vypatlanej ko-kot co nedokážeš najít ani základní přehled o F1
víš hov-no o světě, politice a očividně i F1, hlavně tu běhej s pěnou u huby a snaž se vyvolávat hádky. Zbytečná existence, zase si byl mimo - jako vždy a upozornil tě tu na to i kolega, děláš tu ze sebe jen koko-ta i když se nemusíš snažit, hezkou sobotu ![]()
Jj, moje vymyšlený čísla co jsou na racefans a podobný. Ale tak víš co, on si myslí, že tabulka na wikipedii je odrazem rychlosti monopostu, podle jeho logiky byl Williams nejlepší monopost v Barceloně 2012 ![]()
Ty si musel byť strašne rozmaznávané decko, čo dostalo všetko čo chcelo a stal sa z teba úplný kokútek, tzv. andílek. A potom si dostal zaslúženú šikanu a vznikli komplexy.
Blbečkovský xicht na facku a ešte aj správanie na facku. ![]()
Ale Michal, na ktorého tiež rodina ■■■■■ cez víkend, ťa prišiel hasiť, lebo ti opäť odpálilo dekel a nedával si to a nezvládol si odpoveď na jednoduchú otázku. Tak si to tu užite.
nie nebol mercedes celkovo lepsi
celkovo bolo lepsie ferrari, len ty si klasicky pripad ktory hodnoti sezonu podla toho kto mal lepsiu druhu polku sezony a este mas tu odvahu povedat, ze treba pozerat celu sezonu a nie len urcitu cast ![]()
Na tenhle argument trochu opatrně. I s fakty se dá lehce manipulovat.
Podle výsledků letošního Astonu si jeden může řeknout, že Honda nemá výkon. Druhý si řekne, že Aston se více věnoval zednickým pracím, než stavbě vozu a další třeba že Alonso už nestojí ani za psí štěk.
Né každá odpověď se Ti bude líbit, ale podle výsledků jsou pravdivé všechny možnosti.
a mozno by australsky zubac vybuchol v mercedse rovnako ako v mclarene ![]()
co si tak pamatam tak mne sa nejak este nepozdaval ani jeho prichod do renaultu a rozbeh nemal taky ako sa ocakavalo od neho podla vykonov v rb, v mclarene to potvrdil
on potreboval specificke auto ake staval newey v redbulle a ked ho nedostal tak bol strateny. ved on v drivivej vacsine predbiehal na dive bomb a v tom bol neweyho rb bezkonkurecne najlepsi a niektori boli z tych manevrov vo vytrzeni, ale ja ani nie, lebo tie manevre robilo auto nie on. no a ked dostal auto ktore toho nebolo schopne tak zrazu tie “uzasne” jeho predbiehania skoncili
lujzo minulu sezonu vybuchol, ale od ricciarda to je stale daleko a musis uznat, ze tam su aj urcite rozdiely. lujzo uz smeruje ku dochodku, ric mal byt v najlepsich rokoch, lec bol vo ferrari uz 5 sezon, norris 2 a to ako novacik a lujzo sa vo svojej druhej sezone zatial ukazuje v lepsom svetle, ric dalej upadal
tie auta boli velmi vyrovnane z pohladu celej sezony, ale celkovo bolo ferrari o chlp lepsie aj ked konecne vysledky teda neboli az tak tesne a z toho niektori odvodzuju, ze mercedes mal nakoniec lepsie auto, lenze ako pises, lujzo maximalizoval zisky za kazdych okolnosti, zatial co vettel vzdy ked bola prilezitost tak body zahadzoval
- 2017 ziskal Bottas o 100 bodov viac ako Raikkonen, 3 vitazstva a rovnaky pocet podii ako Vettel. Navyse Mercedes ziskal 15/20 PP.
- 2018 malo Ferrari prvu polku dost silnu, ale v lete prisiel totalny obrat a nebolo to o Vettelovi, ale najma o aute, ktore odpadlo z boja o com svedci aj obrat v Q. Od letnej prestavky ziskalo Ferrari jedinu PP (pred letom 5).
Co tam mas ty ako argumenty? Lebo zatial si nedal nic.
A to sa bavim len o vykone monopostov, pricom druha vec je tim. Ferrari strategicka chyba za chybou, pitstopy, atd, zatial co Mercedes isiel velmi rozumne na Hamiltona a v klucovych momentoch spravili pre neho vsetko spravne.
Neviem, co si sledoval a ci myslis rovnakeho jazdca, ale RIcciardo v Renaulte Hulkenberga pomerne lahko porazil a o rok na to Ocona znicil neskutocne.
Skratka mas problem s vnimanim reality u pilotov, ktoryh nemas rad.
to bolo tym, ze bottas bol v tom case jazdecky uplne niekde inde ako kimi, ktory dostal od alfonza taku nakladacku, ze vo vacsine timov by hned po sezone letel z timu. no ale ferrari sa rozhodlo zbavit sa alfonza a najat vettela ktory dostaval nakladacku od novacika v time ![]()
kimi bol vo ferrari tragicky, to bol proste fakt. ved kimi ked v lotuse zacal grosjean dostavat rovnaky material tak bol aj od neho horsi ![]()
zo zaciatku to nebolo take jednoznacne a mal slabsi rozbeh
no a to sa samozrejme bavime o hulkovi, ktory proste je jazdec druhej triedy. ten by nemohol ist ani robit dvojku do top timu, jedine tak do redbullu ![]()
Bottas bol len o 12 bodov za Vettelom. Takze bol jazdecky na urovni Vettela? ![]()
Kedy presne bol Kimi horsi od Grosjeana v Lotuse?
Jedine ty si cim dalej horsi v tejto diskusii. Skratka mas pilotov, ktorych si nikdy nemal rad a uplne bezhlavo ich zhadzujes. V tejto diskusii zacinas pripominat Honziho, ked sa snazi zhodit Verstappena alebo Vettela.
Z ktoreho zaciatku? Tu mas ich vysledky za celu sezonu v Renaulte.
![]()
![]()
V prvom preteku bol tusim Ricciardo vytlaceny na travu hned po starte a odletelo mu predne kridlo a vypadol. V druhom ak sa nemylim, tak opat pri suboji prisiel o predne kridlo a nedokoncil. A od tretieho ma lepsie vysledky ako Nico.
Dalsi dokaz, ze si uplne mimo. Dokazem suhlasit s tym, ze Hulk nie je top pilot, ale v strede pola patril vzdy k tomu lepsiemu a kludne by vedel zajazdit to co Bottas v Mercedese, ak nie aj lepsie.