Alonso o „GP2 engine“: Vyzeral som ako blázon, ale teraz ma chápete | Magazín F1 - F1online.sk

Mopsíku, těma tabulkama z wikipedie se tu jen střílíš mezi oči

1 lajk

Chápem tvoju frustráciu z pretekov, keďže si ich pozeral opäť zbytočne a Aston si ani nevidel, ale nemám na teba čas. Skús napísať svojim kamarátom alebo odbavovať sa na Gaslym a iných, ktorý podali dobrý výkon a ty to nevieš prekusnúť.

urcite jazdecky od neho nebol daleko, skor by som povedal, ze kludne v tych rokoch mohol byt na tom aj lepsie. vettel jednoducho potom ako skoncili fukane difuzory vyfucal

a, ze v skutocnosti skoncil bottas len 12 bodov za vettelom bolo preto, ze vettel ked mohol tak body zahadzoval

ver ci never, ale ja som v case ked vettel jazdil za rb nebol nijakym jeho hejterom, skor opacne :slight_smile:

samozrejme nevies ake som mal nazory na vettela v tych rokoch, ale to ti nebrani bohorovne vyhlasit, ze je to jazdec ktoreho som nikdy nemal rad a preto ho kritizujem :slight_smile:

aj ked pravdupovediac rad som ho nemal, tak ako ani ziadneho :slight_smile: ja niesom klasicky typ fanusika ako ty, ze mas svojich konikov, tych branis do zblbnutia a tych druhych kritizujes. ja bezne prechadzam od kritiky jazdca k jeho akceptacii a aj k jeho chvaleniu, to ale ty nedokazes pochopit, ty si uvazneny myslenim v matineloch “milujem-nenavidim”

ved na hviezdu ktora prisla s rb je to dost slabe ked zoberieme do uvahy kvality hulka

a kvalifikacie 8-13 maju tiez akoze svedcit o tom, ze zubac bol tou hviezdou za aku ho niektori mali v rb? ved to je velmi slaby vysledok s jazdcom typu hulk

Tak ty si hotový. Že Bottas bol na úrovni Vettela. :man_facepalming:

Vettel síce mal 2014 slabú sezónu, ale od 2015 do polovice 2018 bol top a povedal by som, že na jednej úrovni s Hamiltonom a Ricciardom (okrem 2015), pričom rozdiel bol najmä v autách a tímoch.

V druhej polke 2018 ano, ale dovtedy nebol o nič horší ako Hamilton.

Sorry, ale tvoje názory sú úplne mimo. Povedať, že Bottas bol na úrovni Vettela je veľa aj na Honzíka.

Asi si ma s niekým mýliš. Mám síce obľúbených a menej obľúbených jazdcov, ale pri kolíziách alebo výkonoch sa na to snažím pozerať objektívne.

Nemám problém uznať Maxovu vinu, keď spôsobí nehodu (napríklad Monza 2021 alebo v Mexiku 24 s Landom atď) a ani keď podá zlý výkon (môžeš si prečítať moje dnešné hodnotenie vo vedľajšom vlákne) a naopak nemám problém uznať kvality a výkony pilotov, ktorých nemám rád (Russella som chválil takmer celý minulý rok, dnes som za jazdca dňa označil Hamiltona, ktorý tiež nie je môj obľúbený).

Sorry, ale nie každý je ako bob, Janko Groh, brainlesssheep a im podobní.

Klameš. Daj jeden dôkaz.

Toto si ty práve teraz:

Tak to víme dávno, že jsi done a zase tu smrdíš od rána. Běž si hrát alespoň na chvílí s tou imaginární rodinou