Alonso o „GP2 engine“: Vyzeral som ako blázon, ale teraz ma chápete | Magazín F1 - F1online.sk

Honda pripravila Fernandovi Alonsovi ďalšie krušné chvíle. Španielsky matador čelí na sklonku kariéry možno najfrustrujúcejšiemu obdobiu. Toto mala byť zlatá bodka na konci rozprávky, namiesto toho to vyzerá ako koniec hororu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/229011/alonso-o-gp2-engine-vyzeral-som-ako-blazon-ale-teraz-ma-chapete

tak to je az krute, ze po tom fiasku s gp2 enginom sa neskor honda vysvihla a ziskala tusim 4+4 tituly s maxom. mclaren sa vysvihol, ma 2+1 tituly, len alonso zase ostruhal v chabych timoch a k vyhram si pricuchol ze raz v monaku odvtedy a raz v indy (ani raz nevyslo). mat jeho smolu (a prachy), davno sa valam na plazi a o f1 sa ani neobtrem.

To se pak těžko může člověk divit, že Honda měla problém, když ji McLaren dělal naschvály.
To samé vidím dnes v Astonu.
Ale jó, nakonec to bude fajn, když Stroll nacpal do týmu pětinásobek plánovaných nákladu a nic se mu nebude vracet.

Šokem je že tu blamáž Honda opakuje. Jednou to podcenit, jako ok, hrozný to bylo, ale tohle je nepochopitelný.

3 lajkov

Za blamáž si Aston velkým dílem může sám. Proč to už jsem tady popsal několikrát.

Jo nevíš o tom nic, ale popsal jsi to z gauče. :+1:

2 lajkov

Mně ten jeho vyrok připadal naprosto adekvátní i 2015. To že je tam Honda zpátky je šílenost, ale je to tak jak to je…Jinak nezapomínal bych ani na to, že Honda zradila Alonsa i v Indy, myslím, že ted ho musí chápat každý už.

2 lajkov

Chceš taky jednu?! :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Aston to podcenil a Honda nejspíš nebyla transparentní.
Honda rozpustila celou divizi, která z velké části přestoupila pod RBPT.

Pak to obnovili, ale nikdo tam nezbyl.

Predstavte si ze, 20 rokov, kazdy pretek, piatok, sobota, nedela sa vas pytaju tu istu otazku.
A teraz vam pride takyto motor.
Podla mna maloktory pretekar to zazije za karieru. A 2x?
Dobre to zvlada.
Na ho*no, ze zrejme skonci predcasne, ak do leta sa nic nezmeni.
Jak sa mohlo toto stat v Honde?

6 lajky

Tak dle informací se to Alonso začínal dozvídat už v listopadu, takže byl/je připravený na další fail Hondy.

1 lajk

tak ani honda nebola zrovna ustretova ked tvrdodhlavo odmietala zacat skupovat inzierov od konkurencie ako sa to v f1 vzdy robilo a robi, oni chceli vsetko vyriesit vlastnymi ludmi. nakoniec sa im to podarilo ale trvalo to podstatne dlhsie ako keby si kupili par ludi od ferrari a hlavne mercedesu

no a dnes je to presne o tom istom, zas rozpustili povodny tim ktory konecne sa naucil robit motor hodny f1 a ked sa o rok nato rozhodli, ze predsa len ostanu tak zas poskladali uplne novy tim ludi, namiesto toho aby do toho timu dostali co najrychlejsie naspat co najviac ludi z povodneho majstrovskeho timu, ktori stale ostali(vacsina) zamestnancami hondy len ich honda porozhadzovala po svojich dalsich diviziach

no a ked k tomu pripocitas tu klasicku japonsku kulturu, kedy ti zdvorilo vsetko slubia a na vsetko povedia ano aj ked vedia, ze realita je uplne ina tak potom su vysledky hondy ake su :slight_smile:

1 lajk

a som si isty, ze ked sa ich newey opytal, ze ako na tom su tak mu s povestnou japonskou zdvorilostou povedali, ze vsetko ide podla planu :slight_smile:

ked sa ich opytal, ze ci je problem s takym umiestnenim motora, tak zas mu s tym ich silenym usmevom kyvli na to, ze to nebude ziadny problem :slight_smile:

tak v tom indy to mal tiez velku smolu, mal tie preteky fakt dobre rozbehnute a potom zasiahla honda :slight_smile:

1 lajk

Nejvíce mě od želviček baví, jak tvrdí, že Hondě vibrují baterie.
Evidentně si všichni hrají s robertky. :winking_face_with_tongue:

Je to šílenost když se nad tím člověk zamyslí no. :neutral_face:

1 lajk
1 lajk

1 lajk

Alonsovi môže každý všetko veriť, ale toto nie je dobrý prístup.

Áno, Honda to veľmi pokazila a celý tím je z toho frustrovaný. Ale treba sa tomu postaviť čelom a pred médiami nekritizovať svojho partnera.

Slová podpory a dôvery v nápravu by skôr motivovali tím aj pracovníkov Hondy.

2 lajkov