Taky občas žasnu, co všechno se do kabelu vleze.
Takže taky koukáš?
Koukám. Jen včera jsem musel sledovat ze záznamu.
Mám celý dostupný sportovní balíček co poskytuje Poda.
Já na motorky skorem nekoukám. Spletl jsem si ho se Staňkem. Hmm už je 5.
Já na motorky jezdil do Brna pravidelně, než to přestřihl covid a posléze i zrušení Moto GP.
S partičkou založenou 2008 jsme se právě na tomto závodu setkávali pravidelně a vlastně vytvořili takovou nevlastní rodinu. Teď kdž už se GP nejezdí, tak hledáme další možnosti a důvody proč a jak se zase sejít.
Zrušili TD39, takže první vlaštovka pro Ferrari.
Další přibudou. Stay tuned.
Takt to zní fajn , ale myslel jsem si, že Brno se ještě jezdí.
Já bych pristi rok chtěl na F1 do Rakouska.
Alonso crash
Brno GP z neúnosných finančních poplatků odpískalo. Samozřejmě v tom má původ mnoho různých rozhodnutí, ale i požadavky Dorny a kdo ví koho ještě.
V každém případě naše planeta přišla o okruh na který kdysi přišlo i 400 000 diváků.
Btw to zase nehraje ve prospěch Mercedesu, ti budou zase skákat, jako zajíci na poli při lovu a naopak to utvrdí RB ve své pozici, pomůže to Ferrari a teď i AM
Ale TD39 není proti skákání.
Je to měření skákání.
Sam Lowes sedmý a Filip čtvrtý.
Není to nádhera?
No právě, od teď si týmy můžou dovolit nastavování co bylo v první polovině 2022, takže Ferrari může jít níž, jako bylo loni na začátku, ale to může jít i RB a AM, u Mercedesu to vytvoří ten problém se skákáním. Není tam náhodou povinnost 15mm od trati a plankem skrz TD39? zrušení by znamenalo i zrušení tady těch 15mm jako povinnosti
Solidní, škoda že mu to teda z PP nevyšlo aspoň na podium.
To nevím. Nevzpomínám si, že by se nastavovala nějaká hodnota u direktivy.
beru to z tohohle
To je ve smyslu, že se zvedly ty hrany podlah a hrdlo difuzoru, takže už není TD39 vůči poskakování potřeba.
Ok, tak proč se z toho tak raduješ?
Myslím že Salač dobrý, bál jsem se že se bude jen propadat ale myslím že to pak v druhé půli dostal do ruky a ještě se zvedl, dokázal si polepšit Příště zkusí bednu.