Tak ale od prvního návratu do Renaultu se nečekalo asi moc ne? To bylo jen vyplnění času než se upeče přestup do Ferrari. To bych nebral ani vážně.
Jedinej opravdovej fail byla ta Hondička no
Je to tak no. Tam si nejsem jistý jestli nelituje že neodešel dříve.
Projekt byl asi největší fail co jsem ve F1 viděl. Tehdá mi bylo Alonso seriozně dokonce i líto.
No a když nad tím tak přemýšlím, tak letos se to trochu láme…už mě Alonso mánie začíná trochu srát
S tím ti nepomůžu, spíše naopak
V pohodě, aspoň někdo se baví
Je to hodně rychlé a s jídlem roste chuť. Začínám si zvykat že bojujeme s Ferrari a Mercedesem a strašně se těším na další závody. Musím říci že mi vlastně přijde že ta sezona jde strašně pomalu
Jak už jsem psal, Aston je kometa no. Jediný co drží letošní sezonu nad vodou
A jestli bude mít Puff pravdu a Aston od Imoly stáhne RB pod 0.5s v závodním režimu, tak to bude ještě lepší
Od Imoly bude Astonek za Alpinou.
Tomu nevěříš ani ty sám
Ale je zajímavý, že si tvrdil, jak tohle potvrá min tři měsíce a teď už od Imoly? že ti spadlo něco na hlavu
Dobře… Pro chytali za slovíčka od Imoly a dál.
A žádný 3 měsíce jsem nepsal.
Ale psal, když jsi psal o pořadá 1. RB 2. Mercedes 3. Ferrari 4. Alpine 5. AM, tak si napsal, že to bude trvat tak tři měsíce a bude tohle pořadí a Alpina prostě nebude před AM, Ferrari možná, tak na 30%
Jo takhle to bude…
Možná RB spadne hlouběji…
To se uvidí jak bude omezení efektivní.
Nn, takhle to nebude a ty to moc dobře víš, už jen z toho, jaký má sezoní vývoj Ferrari i Alpina
Alpine nebyl zase tak špatný vývoj. Přinášeli celkem dost věcí.
Ferrari ma špatný ve srovnání s Mercedesem či RedBullem, ale ti jsou špi.čka. Na Aston to stačit bude, protože ti neměli v podstatě žádný.
A ty si měl snad loni dojem, že u Alpiny přesto množství vylepšení se přiblížili TOP 3? No Ferrari je tragédie a nevím, proč odmítáš vývoj AM? AM za sezonu vyměnil koncept a přivážel vylepšení, tohle nedovedl ani za sezonu a něco Mercedes
No já podotknu že nejen že Aston přivážel vylepšení, tam to zlepšování i bylo průkazné takže taky nevím proč to odmítá. Vždyť tu nedávno byl i článek o tom jak Aston vyvíjel až do konce a dařilo se mu přibližovat. Čísla tak hovoří.
Ono je asi jedno jestli to uznávám nebo neuznávám.
Posunuli se pěkně vpřed, jak loni, tak letos.
Zjistil jsem že mi jde Nova Sport , tak jsem tedy zvědav na Salače.