Páni tak toto je vrchol tohto fóra.
![]()
Páni tak toto je vrchol tohto fóra.
![]()
Presne tak, vážne sa pýtam, pretože si napísal, že Alonso s Hamiltonom neprehral, ale tabuľka mi hovorí niečo iné.
Hážete všechno na Hondu jen proto, že není porovnání s jiným týmem, ale věř, že samotný Aston je mnohem větší plůser.
Data se dají sbírat v každém kole. Právě v minulosti se nejvíce snažily jezdit nejslabší týmy, aby se něco naučili, ale v Astonu evidentně dělají věci jinak.
Na technických tratích se Aston posunul. Nikdo neříká že předvedli zázrak, ale dokázali to napravit a byl tam vidět progress který nás potěšil, jenže na tratích kde je potřeba motor se Honda ani nehnula a posílá vše do kopru. Stejně tak to bylo s McLarenem. Nediv se že už nás to fakt nebaví. Jako ono je hlavně blbé, že si dělají neskutečnou ostudu.
A co za data měli sbírat, když na rovince v S3 ztráceli 1,2s i na Cadillac s Ferrari motorem z ADUO1?
Ne, poukazujeme na ni proto že je mizérie Hondy ve své konkurenci tak extrémně viditelná ![]()
Nevšim jsem si, že by si Emil někde na začátku sezóny stěžoval, že ho Gasly blokuje nedovoleným způsobem většinu závodu.
Umět držet Trulliho stopu je naopak umění, které jen tak někdo nezvládne.
Tak se vyřadili, dobře pro RB2 s kterým jsou v boji.
Vždyť jsem to psal už před Monzou, že s krátkou převodovkou nemají na rychlostních tratích žádnou šanci, ale že jim vyhovují tratě s hodně zatáčkami a Ty mi to teď dáváš jako argument.
O průběhu Astonu v Baku jsem se před závodem taky trefil do puntíku.
Hele chlapi, dělejte si poznámky co píšu a pak budete na problémy Astonu mnohem připravenější a nebudete při sledování závodu tak moc zklamání.
Ferdo správně to má být “s Hondou nemají na rychlostních tratích žádnou šanci”, a s převodovými poměry si můžou hrát jak chtěj, s takovým výkonnostním deficitem nevymyslej vůbec nic ![]()
Ale no, ved je to fesak! Konecne niekto, kto ma guraz dat si vlastnu profilovku, nie ako my zbabelci, co tu piseme z pohodlia anonymity.
Hondu si Aston vybral sám, takže stejný díl viny. Vlastně i mentálního postižení, protože dobrovolný odchod od Mercedesu se slušně vyjádřit nedá.
Teraz by si sem mal za trest dat svoju fotku.
Však jo, a navíc když už si s Hondou plácl tak si ji vůbec neohlídal, což je velká nedbalost. Ale dílo Hondy je jejich obrovskou ostudou, to je prostě fakt.
ted ti to dávám jako argument? To píšu pořád že v zaáčkách se zlepšili ale na rovince nic a proto hlavně Honda, o převodovce a výkonu nic není ani ty jsi jako vždy nic nenašel, to už je dávno uzavřené.
Nedal Vám náhodou @PUFF několik odkazů najednou ve kterých si dokonce sám balšoj Alonso stěžoval, že převodovka Astonu stojí za psí štěk?
Vážně chceš po někom, kdo tu píše o ostatních, že jsou hnusní a rakovina, aby dal vlastní fotku? Tihle zamindrákovanci dělají právě to, že se snaží urážet ostatní, když mají problém sami se sebou a schovávají se ![]()
skusal som ale mna zabezpecenie stranky nepusti. ja som skaredy jak pondelkove rano v robote
Spolehlivostí a dalšími problémy co tam byly popsané, navíc vše před upgradem Astonu, ale ty jsi psal o krátké převodovce - nic, o tom že to mají nastavené “na krátko” - nic.
Víš co Ferdo, pokud potřebuješ aby ti někdo přiipomínal / vystvětloval, co vlastně píšeš a tvrdíš, tak to nemá smysl asi ta diskuze vůbec.