Alonso mal toho plné zuby. Z pretekov odstúpil sám bez vyzvania | Magazín F1 - F1online.sk

Však je to ubožák to tu ukazuje defacto u každé zprávy. Ještě by mohl poslat par hakačů, to má taky v oblibě krom kradení fotek.

2 lajkov

Jak si vysvětluješ, že Alonso teda háže ručníky a týmum to nevadí?

2 lajkov

Dílčí výsledky jsou taky důležité, ale rozhodující je celek.

Ty si kráľ.

:joy: :joy: :joy:

1 lajk

Nevím co má ve smlouvě.
Bohužel je dnes taková doba, že nedojetí do cíle tým ani jezdce kromě bodů nijak neovlivní.
Než Bernard koupil vysílací práva, tak vůz který nedojel do cíle, tak nedostal plný honorář.

O Alonsa majú všetci záujem, len on si dobrovoľne vybral Aston.

Aj v 2018 sa o neho všetky top tímy trhali, a preto odišiel z F1.

…ono nejen že to tým ani jezdce neovlivní, ono to přinese i benefit pro další závody tím že zvyšuješ šance že vydrží Honda, a tam o něco jít může. Tady ne.

2 lajkov

A proč by je to mělo ovlivnit? Za prvé většina odstoupení Alonsa nebyla rozhodně že se na to vykašlal a pokud nějaká byla, tak to bylo kvuli naprosto zbytečnému setrvání v závodě a tam mu to vlastně nikdo za zlé mít nemůže. Neměli tam včera co posbírat za data. Honda se musí hlavně posbírat sama, protože je to naprostej odpad co zase vyrobili.

2 lajkov

V 2007, 2010 a 2012 mal obrovskú príležitosť. Máš pocit, že vyhral?

Počkáme na @Daaviid23 jak mu to morálně nandá :thinking:

2 lajkov

Tak prancing to zase neunesl, loni to bylo stejné. Tihle jedinci prostě napíšou nesmysl, pustíš se s nimi do debaty, kterou mentálně nezvládnou a začnou tu tahat tyhle praktiky. Ve výsledku to ukazuje jen na to, že 1) na víc nemají 2) jsou to chodící komplexy 3) sami se za sebe stydí, ale snaží se tímhle nějak urážet. Je to vtipný, že zrovna tihleti si myslí, že to bude mít nějaký účinek, když tu roky dělají to stejné dokola. Holt mají větší komplexy, než intelekční dispozici.

2 lajkov

Já vím že jsi ubohá nula, co odchází.

2 lajkov

Dobrej vtip. :smiley:

3 lajkov

A stojím si za tým. Rozhodujú body. A pri rovnosti bodov rozhodli ďalšie kritériá.

Mali rovnako bodov, takže body rozhodli, že sa použije ďalšie kritérium, a teda že Alonso s Hamiltonom prehral.

Není to poprvé. Slušně jsem ho už vyzval předtím. No chlapec je prostě zakomplexovaný odpad, který to nezvládá. Já si myslel, že na tom je nejhůř Jos, co si tu zakládal účty s mým nickem a fotkama, ale očividně těhle zakomplexovanců je vícero. Každopádně mi to lichotí, dokážeš si představit trávit volný čas hledáním věcí na lidí z anonymního fora o F1 a pak si jejich fotky ukládat do PC a nahrávat? To je jinej level už :rofl:

3 lajkov

Tak Colapinto to má těžký, upgrady dostává vždy se zpožděním, navíc když předjíždi Gaslyho v závodě tak ten jede stylem neprojdeš a zavře mu zatáčku :squinting_face_with_tongue:

2 lajkov

Uff, toto už je na biele plášte. Mne je ťa normálne ľúto, lebo toto, čo ty nazývaš fandenie, je v skutočnosti choroba.

Prečo keď neprehral, tak Hamilton skončil druhý a Alonso tretí? Prečo nie sú obaja na delenom druhom mieste?

1 lajk

Tohle dělají stropy. Všechno stojí peníze, tak se týmy neštítí nedojet do cíle, protože o nic nepříjdou a ještě ušetří materiál.
I když nevím co je v Astonu na šetření. I kdyby hodili celý vůz ze skály, tak by o nic nepřišli.

Vážně se ptáš, proč jezdic neskončili na děleném místě v konečném pořadí? To je dobrej úlet, mám ti zavolat Chocholouška nebo se odvezeš sám?

2 lajkov