15x amen. 15x amen.
Já řval na toto téma několikrát. Je to naprosto neakceptovatelné.
Žel jsem hater RedBullu, takže se to ode mě nebere.
To, že to nikdo neřeší je asi největší skandál v současné F1.
A jaký si dal argument ty, kromě toho, že si neustále odporuješ?
Líbí se mi, jak napíšete úplný nesmysly, který vám vyvrátím a ani na o nedokážete reagovat, tak napíšete “jo Hogr to udělal, ne my, tak jde do bloku”. Hoši vám ty koule musely upadnout hned po porodu nebo tohle není možný.
To jsem zvědav jak dlouho ti to vydrží.
Největší skandál současné F1 to není, spíše to standardně odpovídá jejich práci ![]()
Ale on to neřekne ani Král, že to je špatně.
Říká: “RB2 je celej přestěhovanej v Milton Keynes, rozdělují náklady, jeden vyvíjí toto, druhý tamto, pak si večer přehodí papíry a funguje jim to oběma.”
A u toho se směje jak lečo.
Vlastně ta vůle není nikde. Nevadí to Fia, šéfům, fanouškům a ani novinářům.
Hogar ma penu u huby a odletel mu zasa dekel ![]()
Myslím že tu debatu tady můžeme uzavřít jedinou objektivní, univerzální a lehce doložitelnou pravdou by Tomáš Enge: “Za mě byl Fernando Alonso jezdec, kterého jsem si vždycky namazal na chleba.”
Hamilton aj Alonso získali zhodne 109 bodov (iba o jeden bod menej ako majster sveta Kimi Räikkönen). O Hamiltonovom celkovom druhom mieste rozhodol vyšší počet umiestnení na druhej pozícii v jednotlivých pretekoch, keďže obaja mali na konte zhodne po 4 víťazstvá. Treba ti ešte dodať tabuľku? Nech sa páči - 2007 DRIVERS' STANDINGS a už toľko neplač truľo…
A co je nepravda na tom, co jsem tu psal? ![]()
Pešto koukám, že si přišel potvrdit moje argumentační vítězství. Nezapomeň tu pak psát, že mě máš v bloku, ale reaguješ na to co píšu.
To je krásný, že si vás tak vodím a jediný co je potřeba, tak znát věci z F1 a použít logiku, nic těžkého, teda pro normální lidi.
V tomto případě se nedá napsat ani Čest poraženým.
Jéžiši…. ![]()
Tos neměl… veď ich tu všetkých troch vystrie ![]()
to ti dovolilo dat si tu chorobu fora na profilovku? Tu uz nikto neberie zabezpecenie stranky vazne. Najhorsi virus aky toto forum napadol a kludne to tu pusti jeho obrazok. Ale je hnusny
O čom hovoríš? To som ja
.
aha, vlastne fakt
moja chyba. tak si hnusny ![]()
Co by Alo v Renaultu dělal?
Gasly není Stroll, na něj už Alo odvahu nemá a pokaždé kdy by byl za Gaslym až přpříliš daleko, tak házel do ringu ručník za ručníkem a vymlouval by se, že selhává technika stejně jako když ho porážel Ocon.
Vydávat si fotku jiného za svou, tím ukazuješ jen jak to nezvládáš a jak ubohý jsi. Nehledě na to že se dopouštíš v České republice protiprávního jednání.
Víš že od Miami Colapinto přinesl uplně stejně bodů jak Gasly? ![]()