Alonso mal toho plné zuby. Z pretekov odstúpil sám bez vyzvania | Magazín F1 - F1online.sk

Rok 2007, kde ho zdolal timovy kolega novacik?

Třeba Monako 2023.

Tak iluzi o tom, že to řídí piloti tu vyvolával pracining když se jelo na Suzuce. Ale třeba se někdy probere.

Tak je rok 2026, ale chápu, že tam nic jiného nemáš. Nepsal si, že rozhodují body? Já jen, že Ham a Alo měli stejně bodů, vítěsztví i podií ten rok. Ale co by ses namáhla nad tím zamyslet, všakže?

Co v Monaku 23? Alo se ptal na inters a dostal medium. Puffe nech toho.

Hovorím, neber to tak vážne. Ale inak, prečítaj si túto diskusiu od začiatku. Ja som písal normálne, ty si napísal

Tvoja sebareflexia je na bode mrazu.

A to ďalšie nebolo ragebait, len môj úprimný názor. Áno, Alonso nie je také horké zboží aby ho chceli v top tímoch. Preto v žiadnom nie je. Ale snáď pôjde aspoň do Alpine.

To ty tu hovoríš, ako má RB záujem o Alonsa a na normálne otázky neodpovedáš, krútiš sa a nakoniec povieš, že vlastne záujem nemajú. Kto tu potom ragebaituje?

:clown_face:

6 lajky

Tohle ti přijde jako normální odpověď, když neguješ sám sebe?

ty píšeš něco o sebereflexi jo?

Však tady byla diskuze tak dlouho. Proč teda nesedí Verstappen v Mercedesu když je nejlepší? Proč Schumcher skončil (první konec v F1) ve Ferrari, když tam šel Raikkonen? Nepatřil mezi nejlepší, aby mu dali místo někde jinde.

Vy tenhle narativ sázíte na Alonsa, ale že Verstappen sedí celou kariéeru v RBR, když RBR nebyl nejlepší a ostatní ano, tak to nic. To stejný s Majklem, nebo s Hamem azse v ground éře. Já nevím, jestli to myslíte vážně, nebo se snažíte jen nesmyslně kopat, protože to ukazuje jen na vaše neznalosti F1.

1 lajk

To s tymi bodmi pisal Jos. Ak sa ti nepaci, ze Alonso podla platnych pravidiel skoncil za Hamiltonom, tak sa chod stazovat na FIA, nech ich upravi. Kym sa to nestane, tak musis akceptovat fakt, ze Alonso prehral.

A ze je rok 2007 davno je tvoj problem, ty si tu pisal, ze Alonso vyhral vzdy, ked mal prilezitost, tak hadam mozem priniest priklady z minulosti, kde to tak nebolo. Alebo tvrdis, ze auto Mclaren v roku 2007 nemalo na titul?

6 lajky

Tak já jsem myslel na vítěství v závodech, když jsme se bavili o jednom závodu a to konkrétně včera. Ale tobě zase odlítl dekl až do Austrálie z toho.

Neprohrál, když měl stejně bodů, tak prostě neprohrál, to je úplně jednoduché. Každopádně proč by pro mě byl problém ten, že 2007 bylo dávno? Já to tak beru, jestli ty žiješ v tom roku mentálně, tak to hodně vysvětluje. Ale jako můžu se tě zeptat proč Max teda neměl titul loni, když monopost na titul měl.

1 lajk

@prancinghorse ale tak se nekruť a neutíkej z toho, když si tak moc chtěl diskutovat. Copak, rozpadly se ty ■■■■■■ co sis tu navymýšlel?

1 lajk

Prehral. Nastuduj si, ako funguje sampionat v F1, mas v tom evidentne zmatok. Rovnost bodov neznamena automaticky rovnake umiestnenie v celkovom hodnoteni.

1 lajk

Nene, ten dekl ti odlítl až na Mars jo? Hmm to je teda šokující, vzhledem k těm hysterickým příspěvkům co si tu včera psal.

1 lajk

Prď na to. Dej si radši čas 55:20.

Nemělo, jinak by s tím Hamilton přivezl alespoň o bod více než Alonso :slightly_smiling_face:

1 lajk

Ja neviem, na zaklade coho usudzujes, ze mi „ulitl dekl.” Napisas som s uplnym kludom fakticky presnu vec. Ty tu kopes ako trucovite decko a vyplakavas, ze Alonso v roku 2007 neprehral, hoci stav sampionatu hovori nieco ine. Niekomu tu dekl ulitl, ale ja to nie som.

4 lajkov
4 lajkov

Na základě toho, jak se tu kroutíš, překrucuješ fakta a od včera píšeš hysterický příspěvky, jen protože byl Hadjar většinu závodu lepší, než Verstappen.

1 lajk

Však RB2 se teď stává nejlepším za TOP4, a počkej až RedBull bude vítězit, to RB2 bude teprve trnem v oku TOP týmům. Problém je že tvrdě se to má řešit už teď, ne až to přijde. Jak řval Zak, měli řvát všichni, a tvrdě. Žel takto funguje F1 a FIA bez tlaku nehne prstem.

1 lajk

Nic jiného, než útěk jsem od tebe nečekal Mr. sebereflexe :smiley:

1 lajk

Mas pravdu. V poslednom obdobi si to Hogr robi jednoduche, napise akykolvek nezmysel a ked si ho ma obhajit, tak uz len hadze frazy o nabihani na vidle a ulitlom dekly. Az kym ta neunudi. Prakticky modus operandi pre niekoho, kto nema argumenty ale za to ma prehnane mnozstvo hadavej energie. Uz kaslem na neho. Ide do bloku. Mal by to urobit kazdy.

6 lajky