Alonso mal toho plné zuby. Z pretekov odstúpil sám bez vyzvania | Magazín F1 - F1online.sk

1 lajk

Odpovedz mi na otázku predtým…

Ze nesedi v RBR je iluzia? Tebe uz dobre hr.abe.

1 lajk

Nie, on žije v ilúzii, že RB má o Alonsa záujem ale on k ním nechce, lebo ich nemá rád.

Jedeš v tom nabíhání na vidle zase ve velkém.

1 lajk

Nekrúť sa tu okolo horúcej kaše a povedz to na rovinu…

Co? Že si napsal nesmysl s tím přechodem na jiný motor? Nebo to, že tu píšeš dokola, jak tu končíš, abys tu pak smrděl a chodil rejpat?

1 lajk

Alonso nema zmluvu a je volny hrac. RBR po nom nesiel a miesto toho podpisal Maxa s Hadjarom. Tak vyzera zaujem. Boze si ty ale traged. Ale nejdem to uz natahovat, sam to nemyslis vazne a len provokujes.

3 lajkov

Jestli s Hondou není v dohledné době světlo na konci tunelu, Fernando, skonči to tam :disappointed_face: Tenhle deficit Hondy je nedůstojný pro kohokoliv, natož mistra světa.

Jinak fakt by mě zajímalo jak moc vzteklej musí být Stroll starší a co mu běhá hlavou.

2 lajkov

Však my víme, ýe se tu chodíš jen hádat. Asi nemusím připomínat smlouvy, které se nedodržely v F1 s jezdci. Každopádně jako vždy si napsal výmysl, který nemáš jak potvrdit kromě nějakých domněnek.

1 lajk

Dobrá ilúzia :smiley:.

tuhle iluzi myslíš nebo jakou?

1 lajk

Mimochodem důvod nehody Bottase včera

obrazek

1 lajk

Aha. A ze by Alonso vyhral s RBR v Baku vies ako potvrdit? Ze ma RBR zaujem o Alonso vies ako potvrdit? Ci su to len tvoje domienky. Uz prestan. Si smiesny.

3 lajkov

Vím, se stačí podívat na to, že Alo vyhrál vždy, když dostal k tomu příležitost, v F1 nebo ve WEC například. Ale máš pravdu, RBR by nikdy nedovlil k Maxovi dát pilota jako je Alo, vždytť se třepal s tebou včera jen skrze Hadjara, z Ala by se složil jako ty.

1 lajk

Robíš si srandu, nie? :rofl: Na Petrova si zabudol?

Sorry, ale tohle už nejsou ani pokusy o ragebait, tohle je vyložene křeč :man_shrugging:

1 lajk

Kŕč máš ty, z Alonsa. Pozri, fandiť je fajn, ale mal by si sa trochu uvoľniť.

1 lajk

A FIA přihlíží tomu jak je to nebezpečné a Bottas řídí formuli sám :distorted_face:

1 lajk

Já jsem v pohodě. Ty jsi tu nastoupil s nesmyslem a kdžy jsem na to upozornil, tak si tu spustil snahu o ragebaits a u toho se mentálně rozložil jako včera mifty skrze Hadjara.