Odpovedz mi na otázku predtým…
Ze nesedi v RBR je iluzia? Tebe uz dobre hr.abe.
Nie, on žije v ilúzii, že RB má o Alonsa záujem ale on k ním nechce, lebo ich nemá rád.
Jedeš v tom nabíhání na vidle zase ve velkém.
Nekrúť sa tu okolo horúcej kaše a povedz to na rovinu…
Co? Že si napsal nesmysl s tím přechodem na jiný motor? Nebo to, že tu píšeš dokola, jak tu končíš, abys tu pak smrděl a chodil rejpat?
Alonso nema zmluvu a je volny hrac. RBR po nom nesiel a miesto toho podpisal Maxa s Hadjarom. Tak vyzera zaujem. Boze si ty ale traged. Ale nejdem to uz natahovat, sam to nemyslis vazne a len provokujes.
Jestli s Hondou není v dohledné době světlo na konci tunelu, Fernando, skonči to tam
Tenhle deficit Hondy je nedůstojný pro kohokoliv, natož mistra světa.
Jinak fakt by mě zajímalo jak moc vzteklej musí být Stroll starší a co mu běhá hlavou.
Však my víme, ýe se tu chodíš jen hádat. Asi nemusím připomínat smlouvy, které se nedodržely v F1 s jezdci. Každopádně jako vždy si napsal výmysl, který nemáš jak potvrdit kromě nějakých domněnek.
Dobrá ilúzia
.
Mimochodem důvod nehody Bottase včera
![]()
Aha. A ze by Alonso vyhral s RBR v Baku vies ako potvrdit? Ze ma RBR zaujem o Alonso vies ako potvrdit? Ci su to len tvoje domienky. Uz prestan. Si smiesny.
Vím, se stačí podívat na to, že Alo vyhrál vždy, když dostal k tomu příležitost, v F1 nebo ve WEC například. Ale máš pravdu, RBR by nikdy nedovlil k Maxovi dát pilota jako je Alo, vždytť se třepal s tebou včera jen skrze Hadjara, z Ala by se složil jako ty.
Robíš si srandu, nie?
Na Petrova si zabudol?
Sorry, ale tohle už nejsou ani pokusy o ragebait, tohle je vyložene křeč ![]()
Kŕč máš ty, z Alonsa. Pozri, fandiť je fajn, ale mal by si sa trochu uvoľniť.
A FIA přihlíží tomu jak je to nebezpečné a Bottas řídí formuli sám ![]()
Já jsem v pohodě. Ty jsi tu nastoupil s nesmyslem a kdžy jsem na to upozornil, tak si tu spustil snahu o ragebaits a u toho se mentálně rozložil jako včera mifty skrze Hadjara.