Alonso mal toho plné zuby. Z pretekov odstúpil sám bez vyzvania | Magazín F1 - F1online.sk

Porovnávat rychlosti na různých druzích tratích je učivo prvních pár závodů každého motoristického fanouška. Stačí mít pouze otevřené oči.
Mimochodem tady byl článek ve kterém situaci popisoval velice srozumitelně McLaren.
Na něj jste taky byli upozorněni a stejně stále melete svou. Zůstat s klapkami na očích je ale Váš vlastní boj a nikdo s tím nic neudělá.

Hentaká hlavoriť, to má veľmi zle rozdané karty do života.

Ani sa nečudujem, že je to 31-ročný panic, ktorý už zo zúfalstva má pedochúťky.

Janko “Zvonár u Matky Božej” Groh. :joy:

1 lajk

Míček je stále na tvé straně, dolož to články nebo prostě drž klapačku. To je myslím fér. :wink:

2 lajkov

Tady ti to taky jasně popisují, a nedělej že ty víš něco víc než oni :grinning_face_with_smiling_eyes:

Taliani sa pozreli na dáta zo Silverstonu: Honda stráca 90 koní

2 lajkov

Míček je na straně Vašeho chápání.

Čím to asi bude.

To bude tím, že článek byl před vylepšením šasi a motoru. Po vylepšení šasi je na tom AM líp, než Alpine, Audi nebo Visa. No motorově Honda ztrácí přes 70 koní, čím to bude?

2 lajkov

Takže se zase potvrzují mé slova, že Aston je krám.

Ferdo Ferdo, ten psaný text ti dělá problémy co?

2 lajkov

Odvahu mu neupieram, ale je to jedna bestia :rofl:

Tak kdo bude ta škodná?

2 lajkov
  1. Je na Slovensku
  2. Ako to u vas funguje? to sa vztahuje len na tuto jednu fotku? Lebo napriklad Puff ma na profilovke Leclerca, tento rakovinotvorny potkan ma zasa Alonsa… Takze len prancing si tu nemoze dat fotku? Ci ako to tam mate?
1 lajk

Tím se to vysvětluje. :+1:

2 lajkov

Dokud nedoloží video kde je ten problém co popisuje nebo článek nebo cokoliv, tak na něj nemá smysl v tomto reagovat. Jen ukazuje jak nedokáže přijmout že napsal kravinu, takhle to měl vždy.

2 lajkov

2 lajkov

Jinými slovy:
Já mám chcíplou kozu, ať chcípne i ostatním, t máme vyrovnané podmínky.

no jo, namazal si ma na chleba ako Enge Alonsa :rofl:

Jestli nerozeznáš osobní fotografie (kdy je člověk sám autorem) oproti veřejné fotografii, kterou veřejně sdíli tak ti není očividně pomoci. Nemluvě o tom, že prancing si nečte ani pravidla a podmínky mety, ale já nemám problém to pořešit, schovávání se na netu mu dlouho nebude fungovat.

Mimochodem ty autorská prává nejsou jen pro ČR, to je i u vás, ale chápu, vám to moc prostě nepálí a děláte tyhle ■■■■■■, když si myslíte, že něčeho docílíte (teda podle vašich představ), no ale smolík. Každopádně takový zájem ze strany gay klubu Verstappena jsem nečekal.

2 lajkov

Ferdo, ty tu brečíš nad kyselinama a pak, když Alo navrhuje je omezit, tak tu zase kňučíš, že se kyseliny omezí.

2 lajkov

To povieš ty, čo máš na profile autorskú fotku z gettyimages ešte aj s vodoznakom autora? :joy:

Ty si ešte väčší tupec ako sme si o tebe doteraz mysleli.

1 lajk