No ale z té by Alonsa nikdo nevyhodil. Gasly by dřel, nastavoval a stejně nic, takže by šel…
Ať jde teda Gasly jinam Šel po Alonsovi do Renaultu a ti byli na velmi slušném 4 místě v PK. Smutné kam to s Gaslym i Fláviem dotáhli
, ale 2026 s motory Mercedes, kdo ví.
Názorná ukázka jaký je rozdíl mezi týmovým hráčem a podrazákem.
Když přišel Alonso do Astonu, tak byl na druhém místě a teď je na tom Aston jen o něco lépe než Renault.
Nebyl, Alonso přestupoval z lepšího Renaultu do horšího Astonu, až si z toho většina ťukala na čelo. To Gasly si měl polepšit přece. Prdlajs A ještě nekončíme
Ano Aston udělal pořádný kus práce než přišel Alonso, který postupem času tak dobrý vůz degradoval.
Už nemám čas na tvoje nářky nad Gaslym, musím taky ještě něco udělat Později ti přijdu utřít slzy
Přes slzy kvůli úpadku Alonsa sám nevidíš na klávesnici.
Ale nechám Tě být, protože být pro Alonsa srovnáván se slabým Strollem je opravdu k pláči.
No k pláči jsou tvé komentáře, kde se neustále popíráš, už bys měl mít rozum ve svém věku
No Gaslyho bych podrazákem nenzaval, ale když myslíš
Nejsem zahořklý, ale smutno mi je když vidím jak se Renault trápí.
I taková je F1, jako já letos čekal Alpine dost vysoko, a zpočátku sezony to vypadalo někde přímo skvěle, no asi je zabila směrnice flexibility.
No jo, Gasly prostě táhne týmy dolů, s tím nic nenaděláš
Závěrem loňského roku jsme se trochu namlsali, ale přes zimu tým usnul a nikam nepokročil. Dokonce ani žádná snaha o zlepšení vidět nebyla.
Přišlo pouze pár úprav, ale bez zlepšení.
Alpine je pro letošek zcela mrtvý tým a je velký div, že Gasly dokázal vybojovat 20 bodů.
No koukal jsem někde že průměrnou rychlostí je letos Alpine stále před Astonem
Pokud má Renault nějakou rychlost, tak pouze díky nižšímu přítlaku, protože motor nestíhá. Pak ale odcházejí rychle gumy a všechno je v háji.
Ale furt se dostáváš k tomu, že Alpine se nezhoršila výkonnostně oproti loňsku, ale ostatní soupeři se zlepšili. A celkem logicky Flavio tlačí na další sezóny, než to nahánět na letošku
Btw když Alonso přicházel do AM, tak byl AM na 7 místě v PK s 55 body za 2022, nevím, kde si vzal druhé místo