takže tohle tě už přešlo, jo? To je dobře.
90% nesuhlasilo s tym, ze ho najali do pozicie poradcu.
Za Flavia se Renault tak rozbil, že po Meovi a Oakesovi už nezůstal nikdo, kdo by týmu F1 šéfoval.
Až se Provost rozkouká, tak nejspíše vyhodí Flavia a pokud bude mít zájem udržet tým v F1, tak určitě vymyslí celé nové vedení.
Moc by mě nepřekvapilo, kdyby kdyby přišel někdo z Mercedesu.
Ten tým se bude muset znovu postavit, nefunguje tam snad nic. Ale to chce peníze, systematičnost a trpělivost, tak uvidíme, jestli se toho bude dostávat v potřebné míře.
Nejsem si vnitřně jistý, že Renault chce v F1 zůstat. Alespoň zatím tomu nic nenasvědčuje. Pouze destrukce od motorárny až po zbytek týmu.
Vždyť už nemají ani vlastního šéfa, pouze vynuceného náhradníka za Oakese, který se pod tíhou pravděpodobných podvodů stáhnul neznámo kam.
Ale co, vánoce se už kvapem blíží, tak se asi brzy dozvíme o dalším osudu Renaultu.
Proto povýšil? Jo to by dávalo smysl.
Jenže loni to nebylo o tom, že by ta výkonnost byla bůhví jaká, ale o tom, že se soupeři ze středu pole trápili víc, než letos, viz Sauber loni vs letos. Problém Renaultu je personální na pozicích top managementu a jejich rozhodování, házet tohle na Flavia, který těžko tohle může zvratit za necelý dva roky je mimo
A proč by vyhodili poradce, kterého přijali, aby jim právě pomohl udělat změny, které jsou potřeba?
Loni to bylo o tom, že se Renault vlastními silami šplhal nahoru.
Pak přišel Flavio a za něj veškerý vývoj chcípl a nastala těžká destrukce týmu, která trvá dodnes a letos se už žádné zlepšení nechystá.
… chtěli ho rovnou za šéfa, já to chápu
Je to pro příští rok a Gasly říkal že jim věří. Věř teda Gaslymu taky alespoň trochu
Nedělat nic kromě destrukce že je dobré pro příští rok?
V takovém případě je v Renaultu Flavio pouze další zbytečný darmožrout.
Zpětná vazba Gaslyho který to chce jen podle sebe technikům moc nesedla, ale Flávio na to přijde. Musíš vydržet.
Já nemusím, já už vidím jak je Flavio další na padáku.
Nevím teda proč jim Gasly věří a ztrácí tam čas. Ať jde k nám do Astonu, třeba se mu podaří Alonsa porazit aspoň v jedný kvalifikaci.
Protože Gasly není jako Alonso, který v každém týmu za sebou práská dveřmi.
To nechtěj. Pro Alonsa by to byla další zkušenost ve které by dostal od týmového kolegy kartáč.
Podle toho co pišeš, tak to tam vede podvodník, všechno tam demoluje a přesto Gasly zůstavá a věří jim v téhle sestavě? Tak to je srdcař.
…Gasly by byl vyhozen pro neschopnost.
… to jsme si všimli též, Gasly od titulů na hony vzdálen a z jediného TOP týmu vyhozen
Protože Flavio stejně brzy vyletí.
O budoucnosti Renaultu si žádné velké iluze nedělám, ale i v tak ubohém týmu si Gasly dál dělá velice dobré jméno. Alonso by tam celou dobu proseděl na kempingové sedačce.
Nějak zapomínáš, že Alonsa vyhodili z McLarenu v největší síle i z Ferrari, když Alonso nezvládl předjet Petrova a dál už to psychicky nezvládal.