Alonso: Keby bol Bortoleto Angličan, boli by ho plné titulky | Magazín F1 - F1online.sk

Pouze … si nevšimne, že je Alpine poslední. Tak hluboko ještě nikdy žádný tovární tým neklesl.

Nevím Ferdo, ale tím že budeš všechno vždy házet jen na Briatoreho a Alonsa Gaslymu vážně nepomůžeš. Dej se na víru a modlení. Začal jsem loni a dnes vidím vysledky a naději. :pray:

2 Likes

Však taky s tím Flavio počítá, aby měli nejvíce času v tunelu na testování :smile:

2 Likes

Pro Tebe je můj zveřejněný obrázek při oznámení odchodu Alonsa z Alpine stále aktuální :smiley:

2 Likes

A zároveň AMuS přišel s tím, že Colapinto nebude v Alpine příští rok, takže Tsunoda směr Alpine?

3 Likes

S Cunodou už jsem prakticky moc nepočítal nikde, a moc nevěřím že Colapinta se zbavěj, ta jeho podpora bude velká.

No nebude tak velká jako prachy, co Renault ušetřil za přechod na Mercedes a zavření motorového oddělení

1 Like

To asi ne no. Jako uvidíme, Colapinto ještě ten čas se srovnat dostane, k jeho smůle si s Gaslyho károu moc nerozumí. Ale zlepšit se bude muset, a nebourat, pro něj možná příliš složitá konstalace.

Já myslím, že je to hotovo pro Colapinta v F1 :thinking:

Pánové já Renaultu moc nevěřím. Pokud ten tým přežije současné zemětřesení, tak asi bude hodně dlouho trvat než se stabilizuje.
Arvid je jasná budoucnost RB. Jednou nahradí Emila a nemusí to trvat moc dlouho.

Jako ok, ale Gasly neměl na výběr :man_shrugging: A to může děkovat Alonsovi který mu tam to místo uvolnil :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Za to Alonsovi vděčím. Renault sice nemá vůz na dobré výsledky, ale Gasly se aspoň odvázal od Red Bullu a dnes je mnohem více ceněným jezdcem, než by byl v RB.

1 Like

Vidíš Ferdo, ono to pujde. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Půjde, ale až se Gasly konečně dostane do TOP týmu. :slightly_smiling_face:

2 Likes