Pouze … si nevšimne, že je Alpine poslední. Tak hluboko ještě nikdy žádný tovární tým neklesl.
Nevím Ferdo, ale tím že budeš všechno vždy házet jen na Briatoreho a Alonsa Gaslymu vážně nepomůžeš. Dej se na víru a modlení. Začal jsem loni a dnes vidím vysledky a naději.
Však taky s tím Flavio počítá, aby měli nejvíce času v tunelu na testování
S Cunodou už jsem prakticky moc nepočítal nikde, a moc nevěřím že Colapinta se zbavěj, ta jeho podpora bude velká.
No nebude tak velká jako prachy, co Renault ušetřil za přechod na Mercedes a zavření motorového oddělení
To asi ne no. Jako uvidíme, Colapinto ještě ten čas se srovnat dostane, k jeho smůle si s Gaslyho károu moc nerozumí. Ale zlepšit se bude muset, a nebourat, pro něj možná příliš složitá konstalace.
Já myslím, že je to hotovo pro Colapinta v F1
Pánové já Renaultu moc nevěřím. Pokud ten tým přežije současné zemětřesení, tak asi bude hodně dlouho trvat než se stabilizuje.
Arvid je jasná budoucnost RB. Jednou nahradí Emila a nemusí to trvat moc dlouho.
Jako ok, ale Gasly neměl na výběr A to může děkovat Alonsovi který mu tam to místo uvolnil
Za to Alonsovi vděčím. Renault sice nemá vůz na dobré výsledky, ale Gasly se aspoň odvázal od Red Bullu a dnes je mnohem více ceněným jezdcem, než by byl v RB.
Vidíš Ferdo, ono to pujde.
Půjde, ale až se Gasly konečně dostane do TOP týmu.