Alonso hodnotí predsezónne testy. Podľa de la Rosu bolo piatkovým cieľom odjazdiť šesť kôl | Magazín F1 - F1online.sk

dívej na to, liga odstupu a nadhledu přímo :smiley:

2 lajkov

Bavíme se o F1, tak si to slíznem. Well, sh*t. :smiley:

2 lajkov

… strašný, prostě strašný.

2 lajkov

Největší sranda je, že před měsícem byli největší křiklouni o tom, že má Mercedes o 10hp navíc.
Z toho se Honda, Newey a spol. stavěli na hlavu. :smiley:

Pokud nemají ani 250kw, tak ztrácí asi 150hp.

Tomu nevěřím. Spíše Aston nemůže pořádně šlápnout na plyn, aby se jim nerozsypala převodovka.

:rocket:

I kdyby to byla pravda, tak se zatím McLaren ukázal rychlejší, než jsem očekával.

Mě to hlava nebere, jak můžou mít opět takový deficit :-1:

1 lajk

Jinde píšou, že…

Aston Martin neočekává, že bude soupeřem dříve než v roce 2028

To ani nemusej psát, všichni vidíme jak na tom jsou.

1 lajk

Pokud budou mít 4% Aduo, tak se vrátí velmi rychle.

Já to tak černě nevidím.
Sice taky nevěřím, že by Aston dokázal bojovat o titul, ale Honda je na tom mnohem lépe, než se píše. Ono v podstatě jsou motory stejné a přibyl výkon baterií, ale i ty vyráběla Honda a fungovaly. Proto vidím hlavní problém na straně Astonu.

Ztrácej určítě více než 4%

Honda vzala zodpovědnost na sebe, co více chceš? Samo Aston taky nemusí být ve zbytku top, ale bez motoru se to nedá dost dobře soudit. Jako co víc k tomu říci?

2 lajkov

Hele myslím si, že se změní 350kw a sníží se to. 300kw.. 250kw..

Jednak přijdou tratě, kde dobiješ maximálně prd, takže předejdeš problémům, a ještě to pomůže Astonu. Aramco je silný hráč pro F1.

Honda Astonu slíbila, že mu pomůže s převodovkou, ale tu si McLaren i Red Bull vyráběli sami, takže s převodovkou taky moc zkušeností nemá. V téhle otázce tápou společně.

1 lajk

Jak můžou ztrácet tolik jen u baterie? Wtf

Třeba to bude nějaká chyba v kabelech. :smiley:
To asi ani nejde nedobít ne?

ICE generuje nějaký výkon, a ten asi nebude extra odlišný od ostatních, takže bude špatný ten převod do baterie. :smiley: doufej.

Ale pořád musej vědět jak se dotáhnout, to je ten problém. :smiley:

V minulé éře jim to taky trvalo věčnost.

No upřímně mi ta informace přijde zvláštní, protože za a) AM celou dobu jel hlavně přes spalovák a baterii dlouho ani nevyužíval (ten omezovač výkonu) a za b) je pak otázka, jestli tohle není spíše otázka na pravidla s palivem na 2026, když víme, že se zrovna i tohle diskutovalo

Jinak osobně si nemyslím, že by Honda jen na baterii ztrácela 150hp, ten deficit bude ale ne tak vysoký

2 lajkov