No jo, tak dvojce prodejce hrnců - naivní seniorka se tu zase urodilo a zaspamovalo diskuzi ..
a odkial vies, ze je Pesta?
Z tel kontaktů co má tvá máma v mobilu
takze neviete no
Však to sám postnul skrz ten odkaz na tiktok, lol tebe musí vodit za ručičku na záchody, protože nic nezvládneš sám ne?
sry, ze nesledujem kazdy jeho prispevok ako ty
Každej kdo si otevřel jeho odkaz co tu postnul tak to ví (on samozřejmě netušil, že insta a tilktok tohle začali zveřejňovat). Že potom musel napsat že už sem nepříjde a že to neni on, jen dokazuje jak tu lže. Celou dobu tu machruje a pak popře sám sebe (proč asi?). LOL.
Ale sleduješ každej náš příspěvek, tak si tu zase nehraj na alibistu

Uz to tu bolo dneska? Hej? Nevadi ![]()
Bylo s tvojí manželkou, když ses radši věnoval nám na foru, než jí
len pisem, ze netusim o ziadnom jeho prispevku s tiktokom, asi som tu vtedy nebol
Tak teď víš, že když přeposílá ty videa z tiktoku, tak tam má uvedenej profil.
poviem len jedno, ked mi posielal siltovku, prisla z ineho mena. Cize bud ju poslal cez niekoho ineho, alebo cez niekoho ineho poslal ten tik tok…
Tak jasně…určitě se připojuje někomu jinému na učet a posila přes něj cringe videa na tiktoku po večerech.
Takže 6mesiacov vravel? To nazbiera hodne vitamínu D
@HellHogr testy za nami, ešte stále si myslíš že RBR bude plakať za Hondou? Bol to idiotský krok ktorý zakončí Alonsovu kariéru s veľmi horkou príchuťou.
co byl idiotský krok? Alo přechod na Hondu nedomlouval, ani Newey ne. Jinak O tí Hondě a RPBT psal očividně někdo jiný, ale papouškuješ to furt. Já tu psal, že nevidím důvod, aby RBPT co má 50% zaměstnanců od Mercedesu a 45% od Hondy to nezvládl
Písal si to ty. A za to čo predvádzate na fóre si rozhodne túto sezónu vyžeriete. ![]()
Jj, psal jsem to já, proto nedáš citaci a zase jen lžeš. Však ukaž svůj charakter a o co ti tu realně jde ![]()