Alonso hodnotí predsezónne testy. Podľa de la Rosu bolo piatkovým cieľom odjazdiť šesť kôl | Magazín F1 - F1online.sk

No jo, tak dvojce prodejce hrnců - naivní seniorka se tu zase urodilo a zaspamovalo diskuzi ..

2 lajkov

a odkial vies, ze je Pesta?

Z tel kontaktů co má tvá máma v mobilu

1 lajk

takze neviete no

1 lajk

Však to sám postnul skrz ten odkaz na tiktok, lol tebe musí vodit za ručičku na záchody, protože nic nezvládneš sám ne?

1 lajk

sry, ze nesledujem kazdy jeho prispevok ako ty

2 lajkov

Každej kdo si otevřel jeho odkaz co tu postnul tak to ví (on samozřejmě netušil, že insta a tilktok tohle začali zveřejňovat). Že potom musel napsat že už sem nepříjde a že to neni on, jen dokazuje jak tu lže. Celou dobu tu machruje a pak popře sám sebe (proč asi?). LOL.

1 lajk

Ale sleduješ každej náš příspěvek, tak si tu zase nehraj na alibistu

1 lajk

Uz to tu bolo dneska? Hej? Nevadi :rofl:

6 lajky

Bylo s tvojí manželkou, když ses radši věnoval nám na foru, než jí

1 lajk

len pisem, ze netusim o ziadnom jeho prispevku s tiktokom, asi som tu vtedy nebol

Tak teď víš, že když přeposílá ty videa z tiktoku, tak tam má uvedenej profil.

2 lajkov

poviem len jedno, ked mi posielal siltovku, prisla z ineho mena. Cize bud ju poslal cez niekoho ineho, alebo cez niekoho ineho poslal ten tik tok…

1 lajk

Tak jasně…určitě se připojuje někomu jinému na učet a posila přes něj cringe videa na tiktoku po večerech.

1 lajk

Takže 6mesiacov vravel? To nazbiera hodne vitamínu D

@HellHogr testy za nami, ešte stále si myslíš že RBR bude plakať za Hondou? Bol to idiotský krok ktorý zakončí Alonsovu kariéru s veľmi horkou príchuťou.

2 lajkov

co byl idiotský krok? Alo přechod na Hondu nedomlouval, ani Newey ne. Jinak O tí Hondě a RPBT psal očividně někdo jiný, ale papouškuješ to furt. Já tu psal, že nevidím důvod, aby RBPT co má 50% zaměstnanců od Mercedesu a 45% od Hondy to nezvládl

1 lajk

Písal si to ty. A za to čo predvádzate na fóre si rozhodne túto sezónu vyžeriete. :upside_down_face:

7 lajky

Jj, psal jsem to já, proto nedáš citaci a zase jen lžeš. Však ukaž svůj charakter a o co ti tu realně jde :slight_smile:

1 lajk

asi chyba v matrixu u tebe

2 lajkov

asi ho chytnul amok. :man_shrugging:

Každopádně…

3 lajkov