Alonso dostal desaťsekundový trest! Russell postúpil na tretie miesto | Magazín F1 - F1online.sk

Já stále čekám, až začneš mít sebereflexi a ukážeš nám, že někdo z nás tu psal ty věci co tu tvrdíš, že jsme tu psali. Zatím se jen hloupě kroutíš a nemáš žádný arguemtn, děláš to jako Brentix - napíšete nesmysly, chcete argumenty - ty dostanete a napíšete: a kde je argument? a sami pak nic racionálně nenapíšete :rofl:

lol, hádam nejdeš popierať že si včera niekoľkokrát vypisoval “FIA Bull”, že sú podvodníci a ako FIA naschvál čakala s trestom alebo ako naschvál dali SC aby Verstappen stiahol náskok.

Kde jsem včera napsal, že čekali schválně s trestem? kde jsem včera psal, že byl schválně SC? já jsem napsal, že ten nesmyslný SC pomohl Verstappenovi smazat 21s na leadera závodu s narážkou FIA Bull znovu úřaduje, jako jsme to viděli všichni v Abu 2021. Zase nelži o tom co jsem psal nebo nepsal

@Donnie_Darko

…tak první hovoří za vše a ten druhý, tam urážíš i Hamiltona. :wink: :smiling_face_with_tear:

2 Likes

Už volá na pomoc Brentixe, aby mu pomohl v lhaní a vykrucování se

1 Like

Takže výmysly ako som aj čakal :slight_smile: takže nemusím už čakať kedy som povedal že Alonso je zlý jazdec? :slight_smile:

@HellHogr hmm, neviem kto sa tu vždy zgrupí vo svätej trojici čo si lajkujú navzájom komenty :slight_smile:

Takze uz popiras i sam sebe, jen tak dal… :smiley:

1 Like

A kde je teda to, že jsem psal podle tebe výše zmíněné? kdy to doložíš?

Nevyšlo ti, nevadí :slight_smile: Nabudúce sa viac snaž keď chces klamať :slight_smile:

Tak to dolož ne? ti zase utekli kouličky :rofl:

1 Like

V čem konkrétně mi to nevyšlo? Že tam neni slovo “strašný”? No pokud nechapeš ani co píšeš…doloženo to máš přímo z diskuze, ty jsi zatím nedoložil nikdy nic.

1 Like

Ano, čakám kedy som povedal že Alonso je slaby/strašný/zlý alebo neviem aký jazdec. To že ty si domýšlaš hlúposti nie je už môj problém. Jasne som povedal že ho považujem na úrovni Vettela a Hamiltona a za tým si stojím. Je to najväčšia pochvalu akú môže dostať.

Toto si písal po SC.

Ano a já tu píšu, že v kontextu tohom že Verstappen díky SC smazal ztrátu 21s, byla to narážka na to, jak tohle krásně RB a Verstappenovi vyšlo, jako památné Abu 2021. Ale nikde jsem včera nepsal, že FIA schválně čekala s trestem a nikde jsem nepsal, že byl SC schválně. Jestli ani tohle nedokážeš rozlišit, tak je to hodně smutný

FIABull určite neznamená že FIA zámerne pomahála Red Bullu :slight_smile: Alebo ako si písal MaFIA po Alonsovej penalizácií na začiatku preteku. Vpodstate keď hovoríš že Red Bull podvádza, tak vlastne myslíš že Red Bull najlepšie odviedol robotu, got it :slight_smile:

Psal jsem to co jsi tvrdil, že jsem psal? ne nepsal, takže si zase lhal. FIABull byla narážka na zmízěné Abu, kde prostě tohle neskutečně pomohlo Verstappenovi, nerozváděl jsem to dál. Ale nikde jsem nepsal, že to bylo celý schválně

1 Like

Ok beru teda to první jakože Stroll je pro tebe s přehledem nejlepší jezdec na roštu. Nemám s tím problém jestli to tak vidíš, tvá věc. Píšu si.

2 Likes

Takhle prostě trollí velmi často, prostě zjevně má z Alonsa mindrák.

1 Like

FIABull je jednoznacna narazka na to ze FIA pomaha RB a slova “FIABull zase uraduje” v souvislosti se SC ktery pomohl RB, ale i Mercedesu a ublizil Ferrari, jednoznacne odkazuje na propojeni RB s FIA. Tak se tu neztrapnuj a nehraj si na Rusaky.

K roku 2021, Masi tehdy udelal rozhodnuti, kterych v prubehu roku delal spoustu a tentokrat to holt nepomohlo Mercedesu, ale RB. Prislo odvolani a komisari rozhodli o akceptovatelnosti tohoto rozhodnuti. Vse ostatni byli jen politicke taskarice.

Neustale tu napadate Verstappena ze je podvodnik. Kde a koho podvedl? Jediny kdo v roce 2021 jezdil s nelegalnim autem byl, tehdy jeste bez Sira, Lewis Carl Davidson Hamilton. Ale nikdo takto Lewise neoznacuje.

Pak se divite ze dostavate svou vlastni medicinu. Kazete tady o slusnosti na foru a respektu k ostatnim. A co tu predvadite?

3 Likes

Naozaj nechápem túto potrebu si vymýšlať ale keď vám to pomáha… Nikde som to nepísal ale veď ok :slight_smile: Hovoril som o tom, že nie je nejaký extra úspech poraziť Strolla ktorý jazdil s jednou rukou, ktorý bol high z liekov proti bolesti a nemal odjazdené ani jedno kolko z predsezónnych testov, trochu rozdiel ale chápem že čítanie s porozumením nie je vaša silná stránka, čo dokazuje aj to ako ste boli presvedčení že nemám rád Alonsa alebo že som niekedy tvrdil že je zlý jazdec :slight_smile: K tomu ešte dodám, áno, o Strollovi mám pomerne vysokú mienku narozdiel od väčšiny fans a hovorím to už dlhé roky (áno, aj predtým ako jazdil s Vettelom). Za Alonsov úspech budem považovať to, keď bude porážať Strolla keď bude full fit a bude mať viac odjazdené s monopostom.