Ano, pre mna je skor sokujuce, ze ho ma isty az po dnesku. Aj ked netreba zabudat, ze kvalifikacia a preteky nebyvaju u Leclerca vzdy na rovnakej urovni.
Jj 0,215s ztráty je vlastně nic, no jo Donkey se zase ukazuje, ale chápu, snažíš se zastírat to, že Stroll si dokázal často podávat Vettela
Sainz měl smůlu… jel rychlý kolo a Russell mu tam vjel z boxu.
Vzal si výkon z gum a psychicky to taky nepřidá.
Nebo jste se nedívali?
Ale ještě musím dát palec hore Hulkovi a Piastrimu Že si Hulk bude od začátku v kvalifikacích mazat Magnussena jsem nečekal. Piastri potvrzuje svou třídu.
Tohle mě překvapilo, protože Leclerc s Ferrari mají na to být v Q hodně vysoko. Ty místní odborníci jsou velice vtipní, když i loni byl AM horší v Q a výborný v závodě, tady zase nikdo nechápe, že i tohle se může dít, stejně, jako že to má Ferrari opačně, výborné v Q a horší v závodě
Keď ťa teší že Alonso porazil jednorukého Strolla na liekoch a nebyť 1 chyby tak by ho ani neporazil, nuž, aspoň na chvilu mas krajší život.
tresta sa taketo spomalovanie v Q vobec niekedy?
K tomuto pridam, ze sklamal Stroll. Rychlost tam je, ked poskladam jeho najlepsie sektory tak mohol mat cas na urovni FA a startoval by z tretieho miesta. Alonso takisto mohol ist este o desatinu lepsie, ale v konecnom dosledku by to nespravilo ziaden rozdiel.
Nn, mě těší, že Alonso, kterej je podle tebe tak strašnej, tak tě furt straší a musíš furt o něm psát a lajkuješ jakekokoli koment o něm co ho dává do negativního světla, tohle je na chocholouška
Helmutko, co říkáš na ty Puffovy obviěnení?
Strolla tady řešíte hlavně vy Se Strollem nemá smysl bojovat, když se mu bude dařit, bude taťulda spokojený, to je vše. Co tam ukáže Alonso je na něm, zatím k tvé smůle, paráda
A jinak že Stroll není dřevo ukázal proti Sebovi, kterého v závodech dokázal neuvěřitelně porazit celkově 22-19. To není zas tak špatný od něho.
Stroll slabota, ale sklamat moze len niekto, od koho mas nejake ocakavania, co u mna v pripade Strolla nie je ten pripad.
Další krásny dôkaz ako hrozne mimo si a zjavne nie si schopný prečítat 2 súvislé vety bez toho aby si sa nezamotal do svojich hejtov bez kúska logiky. Nikdy v živote som nepovedal že Alonso je zlý ani nič podobné - je prakticky na úrovni Vettela a Hamiltona, ale ak musíš žit vo vlastnej realite a budeš kvôli tomu štastnejší, kludne.
Zase veřejně lžeš?
Hele Puff ve vedlejší diskuzi napsal, že RB má aktivní zavěšení a za pár zvádů se na to přijde - to jsou jeho slova
V důsledku Verstappenova problému to bude zítra zajímavé. Ferrari v té stíhací jízdě tolik nevěřím. Ale SC považuji za krajně pravděpodobný scénář, takže nakonec by mě nepřekvapil ani double Red Bullu.
Nech ho brečet Alonso zítra start vedle Péreze z první řady
Kludne ukazuj ze si stratený bez argumentov ako vzdy.
It’s getting better i ty data z F1 říkali, že měli být za Ferrari a na úrovni Mercedesu, to se víceméně potvrdilo a Fernando využil zase toho čeho se dalo. Jako vleký pozitivum vidím v rychlosti ve všech typech zatáček
Mimochodem Norris už má prý první motor od Mercedesu kaput