No ja bych v tomto pripade smeknul pred Strollem. Je to sice Syn, ale drzet krok s Alonsem a po takovem zraneni. Fakt klobouk dolu. To si myslim nic nevypovida o Alonsovi, ale o Strollovi. A i ted jel dobre. A na vode taky umi. Jeste uvidime.
Úplne súhlasím, podla mňa sa na neho valí až neoprávnene vela kritiky za to že jeho otec vlastní tím, každopádne do F1 sa dostal úplne zaslúžene čo ukazujú aj jeho výsledky z pred F1. Na to ako nevedel v Bahrajne poriadne zatočiť do T1 kvôli ruke, tak podal naozaj super výkon, a presne ako vravíš, to nie je žiadna kritika Alonsa. A napriek tomu že hentá trojica zasa bude dezinterpretovať moje komenty, nebudem prekvapený ak bude v priebehu sezóny po doliečení sa vyrovnaný súper Alonsovi. Alonso je stále na velmi vysokej úrovni, ale pomaly aj jeho dobieha vek podobne ako Hamiltona. Na tom ale nie je nič zlé a rovnako to nie je žiadna kritika.
Však jasné, pokud by jezdil s oběma rukama, tak by to byl asi fičák, ale ne jen pro Alonsa. Za mě to byla ukázka toho, že Alonsa minimálně nemáš rád a že tvoje kecy o tom, jak mu to přeješ byly od začátku liché, asi tak jako je liché vše co sem, mně nebo na mou adresu postneš. Skorem v každém tvém příspěvku je minimálně jedna lež. Nikdy nic nedoložíš a nebo radši zdrhneš z diskuze a nebo co ještě hůř, píšeš mi tu dokonce jaké věci budu někdy za 4 měsíce psát a že jestli to chci popírat tak jsem na jiném levelu popírání!
Z “diskusie”, ak sa to dá vôbec tak nazvať keďže s diskusiou to má len málo spoločné “utečiem” lebo nebudem mínať svoj volný čas na hádanie sa s trollmi ktorí opakujú dookola to isté a ignorujú ostatné veci, radšej si pozriem film. A to ako ty interpretuješ moje komenty nie je môj problém a ani ma to prakticky nezaújima, na tom by si mal popracovať skôr ty.
Keď henten koment berieš ako dôkaz toho že Alonsa nemám rád, nuž, to len dokazuje moju pointu o vašom domýšlaní si a s tým ja už nič nespravím, nezaújima ma to a je to dôvod prečo po pár komentoch radšej pozriem film ako učiť vás čítať s porozumením. Ja som rád aj za včerajšie Alonsovo pódium, doprial by som ho viac Russellovi keďže počas víkendu narozdiel od Alonsa nespravil chybu, ale určite si ho zaslúžil aj Alonso. Ako som už viackrát povedal, od kedy sa Alonso vrátil uvedomil sa, mám ho celkom rád. Škoda je len to, že sa rovnako neuvdomili aj jeho zaslepení fans.
Predtým ako povieš že som znova “utiekol”, dopredu ti vravím že na dneska končím s touto zbytočnou diskusiou a idem pozerať radšej filmy.
No vždyť my to vidíme z tvých komentů jak ho máš rád a jak mu přeješ, a jak sem vlastně chodíš hlavně kvůli němu a čekáš až zaškobrtne Tak zatím v Astonu 2 pódia pro něj, radujme se spolu
To neni o tom jak je já interpretuju, to je o tom jaké jsou, a jak si je vytvořil - bez argumentů a plné lží, předem připravené na rychlý úprk autora. Něco si tam pusť, doporučuju třeba Uprchlíka s Harrisonem Fordem.
Vsak se nauc číst, píšu, ze FIABull byla narazka na Abu 21 a ze tohle zase pomohlo Verstappenovi. Ale nikde jsem nic nepsal o naschval SC co tu koluje, tak tu nedelejte ze sebe ulhane diskutery, stačí tu Donkey a Brentix
Spoustu veci neumim a mel bych se je naucit, ale cist, cist umim velice dobre. Zrovna tak jako chapat co tim chtel basnik rici. A srovnavat me s Bretnixem? Sem s tim uplne v pohode. Donie je urcite mnohen ostrejsi nez ja a ja bych jeho slova nevolil, ale retoricky je vcelku OK. Takze pokud jde o schopnost vyjadrit myslenku nemam problem.
Jen me prosim nesrovnavej k tobe a tobe podobnym Mergl fans. Diky.
No vypadá to že Mercedes to takhle skutečně zahrál, ono je to logické, jen oni tím mohli získat.
Já a fanoušek Merglu? tak alespoň vidíš, jak jsi se sekl …
Me pises ze neumim cist? Ty? Tak znovu a pomalu. Ty radsi trikrat.
Tobe a tobe podobnym Mergl fans.
Kdybych chtel napsat ze jsi fanousek Merglu, napisu " vam Mergl fans".
Chapes? Ne vid? No co se da delat. Chyba skoly. Naucili te psat, ale ne cist.
Tohle snad ani neni mozny. Pisu a formuluju vety jak pro prvni stupen a stejne to nestaci.
Takže ani neuznáš, že si se sekl a budeš se hloupě kroutit? ach jo a já myslel, že jsi na lepší úrovni. Tak jinak tiMure a pěkně, jak na základce. Řeknu, že mi upečený dort od Jany nechutná - co to znamená? že mi ten upečený dort (ten jeden) od Jany nechutná. To, že tam pak někdo přijde a řekne: hele on říkal, že Jana neumí péct dorty, to si někdo vyvodil na základě svého vnímání světa od mé věty a to fakt není můj problém. To stejný je s tím kolováním o schválným SC, do teď ani jeden z vás to nebyl schopný dokázat a to, že jsem napsal FIABull jsem nepopíral od začátku, proč taky, když vím, že jsem to psal v kontextu, kdy je to další SC (který neměl být) a pomohl Verstappenovi.
Ja si rikal proc tam na konci resi zase uz odpykanou pencli. Kazdopadne hezky tah, vedeli ze na Alonsa na trati nemaji a zkusili to takhle. Nevyslo to, ale hezka zapletka na vcerejsi vecer.
Jaka Jana, jakej dort? .
Ja se sekl jo. No nekdy se urcite spletu to zase jo, sem jenom clovek, ale nevim v cem sem se sekl ted.
Takze ty tady argumentujes tim ze tvuj vlastni vyrok nekdo chybne vyklada ( ano rozdil mezi upecenym dortem ktery ti nechutna a tim ze Jana neumi pect opravdu chapu) a pak mi presne v duchu toho argumentujes, ze nevim co jsem konkretne vetou " tobe a tobe podobnym Mergl fans" myslel..
Koukam ze ani logika neni tvoje silna stranka.
A SC ktery nemel byt jako nemel byt podle tebe jo? Me se teda taky zdal zbytecnej, abych teda zase nemachroval, ale asi bych nezpochybnoval regule s ohledemnnanbezpecnost a nikdy bych to nepsal v kontextu ze bylo kvuli Mercedesu, nebo Lewisovi.
A FIABull v jedne vete s tim SC? Vis kazdej tu neni blbej.
Hele priznej se, ze ty se zivis jako stand up komik.
Hele nech toho. Legrace fajn, ale me uz fakt boli branice.
Jenže ta konspirace má velkou trhlinu.
Kdyby tomu tak bylo, tak proč hnali MadMana, aby se dostal pod 5 a ne Hama, aby se dostal pod 10?
Když za to je daná 10 sec pencle?
Však to je nelogické.