Ham byl bez šance
Bude muset začít nastavovat podle Russela.
I kdyby byl bez šance, tak furt nedává smysl, proč by ho hnali pod 5 vteřin, když pentle je za 10.
Jednou je to BatMan jednou MadMan, jednou je to Mercedes na 7 a 8 místě podruhé zase hra od Imoly na odstříhnutí RB, co si člověk má u tebe vybrat
Kdyby před ním byl kdokoliv jinej než Alonso tak mu řeknou že stačí na pohodu do 10. Takhle mu museli zalhat aby se fakt snažil a neflákal se.
Tobě a tobě podobným Mergl fans - takže si nechtěl naznčait, že jsem Mergl fans a jen si je tam musel jen tak zatáhnout? mě tohle kroucení přijde fakt hloupé, prostě se přiznej a je to a nebo to dál nekomentuj
Hodně to spolu souvisí no.
Oni nevěděli co Alonso dostane za trest, chtěli pokrýt kdyby to bylo 5, což ale stejně Russell nezvládl a Alonso mu dokázal pouskočit. A nakonec i Hamovi uskočil na více než 10, a tlačil i on, prostě slabej výkon od Hama
Souvisí no. Furt čekám na ty drinky za tvůj Mercedes na 7 a 8 místě, ale vezmu i to, když přijdeš a řekneš: sorry, nemám takové znalosti F1, jako ty a sekl jsem se, klidně to vezmu
Jak nevěděli, co dostane za trest? Pokud nesprávně vykonáš trest, tak dostaneš 10.
To je daný, to se nevymýšlí podle nálady a videí.
Ne? já myslel, že jo. Že se i vymýšlí kolik aut o kolo zpět může předjet leadera pod SC
Nojo, co dá dělat… I negativní reklama je reklama… To FIA zvládá dokonale.
Ještě jsem chtěl říct, že tím víc si měli stát komisaři za svým, protože vykonával trest pod SC.
Kde je vlastně z 5 vteřin do tratě cca nějaká 1/2.
Tak když je pravidlo, že pokud máš 5/10s v závodě a budeš v boxech, tak si to musíš odpykat v té zastávce, tak co se dá dělat, tohle psal někdo po nocích očividně
Pustil jsem si Hamův onboard a i jemu něco říkají, a očividně podle posledního času tlačil. Něco mu říkají udržuj odstup + něco a penalty. Moc není rozumět.
Však Ham dostal povel zrychlovat
Ne nechtel, ale pomalu me zacinas presvedcovat. Ty fakt budes Mergl fans vid. . Priznej se. Mate toho tolik spolecneho. .
A vis co? Mas recht uznavam spletl jsem se, ja myslel ze podle fotky fandis Nandovi, uznavam svoji chybu, nikdo jako ty nemuze fandit takovymu borci, ty budes Mergl fans. .
Mea culpa, mea maxima culpa.
Nevím přesně, nahrál jsem to u konce závodu.
Ale od Russella je to jednoznačný a jak by věděli že se Fernando ještě bude vyšetřovat? Velmi pravděpodobně proto že to oni nahlašovali.
Však i Brundl se divil během závodu té radio komunikaci, že tohle hlásí, když ani nebylo nic hlášeno během závodu jako vyšteřování
No něco tam museli kuchtit, je to jasný. @PUFF by je neměl tak bránit, v F1 to není tak překvapující. Prostě TOTO posílal maily a instrukce, ve vhodný čas.
Majki I sent you email (to už známe z památné Británie 2021)