Alonso dostal desaťsekundový trest! Russell postúpil na tretie miesto | Magazín F1 - F1online.sk

Zmiz ty žlučaři :wink: Najdi si komu budeš fandit a fandi, ta tvoje nenávist k Alonsovi tě jen sežere :slightly_smiling_face:

1 Like

Nauč sa čítat, potom sa môžme normálne baviť :slight_smile: Ako som povedal, ja mám Alonso celkom rád od kedy sa vrátil lebo sa celkom uvedomil, narozdiel od vás ktorým zostala victim complex mentalita :slight_smile:

Bavit se spolu nemusíme vůbec, jen ti říkám zbav se tvé žluče, která je viditelná, toť vše.

1 Like

Ako vždy, vidíš veci ktoré neexistujú :slight_smile: nič nové pod slnkom. Ak je tu niekto kto každý den spammuje a rozčuluje sa kvoli konšpiráciam, rozhodne to nie som ja :slight_smile:

Bohužel (pro tebe) jsem nikdy nic takovýho nepsal, ale dám ti šanci mi to vyvrátit tím že to doložíš. Tak prosím, čekám.

1 Like

To budou zase výmluvy :smile:

1 Like

Ty si to nepísal, ty si sa toho zastával a kritizoval si mňa keď som v diskusii na tie nezmysli reagoval :slight_smile:

Fakt by mě zajímalo, kdy někdo na foru psal tyhle blbosti kromě Donkeyho

1 Like

Už jsou ty výmluvy tady

Nečekaně :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Takže tohle byla od tebe lež, díky za potvrzení.

A žadných nazoru jsem se nezastával, jen jsem poukazoval na to, jak si v haji s Alonsa, když jsem si zpětně přečetl diskuzi během závodu…takhle si nepředstavuju člověka který tu psal že to Alonsovi přeje. A nebylo to jen během zavodu i v Q a děláš to furt. Takže nevím o co se snažíš.

2 Likes

Majster výhovoriek vie najlepšie :slight_smile: rent free, rent free

Jestli mu to přeje jak psal, tak by se měl s náma radovat ne? :smiley:

2 Likes

A argument nemáš? jen se hloupě kroutíš zase

Včera Donkey psal něco o tom, že pro Ala je důlžitějšíh ego než tým, nějak se mu tyhle kecy rychle vrací

1 Like

https://media.gettyimages.com/id/459502554/photo/f1-grand-prix-of-abu-dhabi.webp?s=1024x1024&w=gi&k=20&c=Crzr2Kb_Ao_TkaOGbuTNHtHNk2fbwXB3AzYRKY_ee5E=

Majster ne-argumentov chce argument :slight_smile: Čo iné čakať. Stále čakám ten tvoj argument kedy som povedal že Alonso je zlý jazdec :slight_smile:

Ty ti doložíme obratem, tak čekej…

1 Like

To je atmosféra. :heart_eyes: :heart_eyes: Takhle to vypadá když někdo svojí osobností strhne tým.

3 Likes

Na to si rozhodne rád počkám :slight_smile: