Zmiz ty žlučaři Najdi si komu budeš fandit a fandi, ta tvoje nenávist k Alonsovi tě jen sežere
Nauč sa čítat, potom sa môžme normálne baviť Ako som povedal, ja mám Alonso celkom rád od kedy sa vrátil lebo sa celkom uvedomil, narozdiel od vás ktorým zostala victim complex mentalita
Bavit se spolu nemusíme vůbec, jen ti říkám zbav se tvé žluče, která je viditelná, toť vše.
Ako vždy, vidíš veci ktoré neexistujú nič nové pod slnkom. Ak je tu niekto kto každý den spammuje a rozčuluje sa kvoli konšpiráciam, rozhodne to nie som ja
Bohužel (pro tebe) jsem nikdy nic takovýho nepsal, ale dám ti šanci mi to vyvrátit tím že to doložíš. Tak prosím, čekám.
To budou zase výmluvy
Ty si to nepísal, ty si sa toho zastával a kritizoval si mňa keď som v diskusii na tie nezmysli reagoval
Fakt by mě zajímalo, kdy někdo na foru psal tyhle blbosti kromě Donkeyho
Už jsou ty výmluvy tady
Nečekaně
Takže tohle byla od tebe lež, díky za potvrzení.
A žadných nazoru jsem se nezastával, jen jsem poukazoval na to, jak si v haji s Alonsa, když jsem si zpětně přečetl diskuzi během závodu…takhle si nepředstavuju člověka který tu psal že to Alonsovi přeje. A nebylo to jen během zavodu i v Q a děláš to furt. Takže nevím o co se snažíš.
Majster výhovoriek vie najlepšie rent free, rent free
Jestli mu to přeje jak psal, tak by se měl s náma radovat ne?
A argument nemáš? jen se hloupě kroutíš zase
Včera Donkey psal něco o tom, že pro Ala je důlžitějšíh ego než tým, nějak se mu tyhle kecy rychle vrací
Majster ne-argumentov chce argument Čo iné čakať. Stále čakám ten tvoj argument kedy som povedal že Alonso je zlý jazdec
Ty ti doložíme obratem, tak čekej…
To je atmosféra. Takhle to vypadá když někdo svojí osobností strhne tým.
Na to si rozhodne rád počkám