No tipujem, ze rozdiel je hlavne ten, ze jazdit na cele je prijemnejsie a zabavnejsie ako jazdit vo Williamse.
Round of applause for Fernando Alonso who brought the entertainment and great pace again today.
Thanks for your support again this weekend, team.
@Kiks Pro George to bylo trochu šťastné vyústění závodu (sama jsi v jeho průběhu poukazovala na lepší tempo Aston Martinu). Na druhé straně výkony George Russella jako takovému není moc co vytknout. Strategický otazník na adresu případné TR je z tohoto hlediska druhořadý.
Pozitivum je i to, že Russell po P3 a Q působil spokojeně, což přičítám dobré práci při nastavování.
A kdo zpochybnuje že si Alonso stoupl špatně na startu? Ty jsi fakt mimoň.
normalne dnes maju odporcovia Kiks dlhsie komentare ako ona
Tak to byla jenom taková legrace ?
Aston se odvolal, věc se bude projednávat.
Já dokážu pochopit, že řešení závodních situací je složité. Ale tohle je jednoduchá věc, to neumějí vyřešit tak, aby nebyly pochybnosti? Zajímalo by mě, jaký má celá FIA systém vzdělávání závodních komisařů, že tohle předvádějí. Samozřejmě, odvolat se může každý, pokud rozhodli správně, tak nic neříkám.
Je to tristní. 1515
To už se táhne pár let.
Je to tam! Jsme rádi
Stále cekam na ty drinky
Dosť trápny stand up z tvojej strany, to aj vypatlaná Amy Schumer je vtipnejšia od teba a to už je čo povedať.
A Donkey začíná chápat co znamená karma
V tomhle směru už asi reagovat nebude, jako vždycky, když mu dojde. Podle mě mu z toho ale už i komplet švihlo, takže…
Čítanie s porozumením nula bodov ako vždy. Hovoril som o jeho vyplakávaní polku preteku že FIA ide proti Alonsovi, že SC dali aby Verstappen stiahol náskok a že FIA naschvál nedala penalizáciu Alonsovi skôr len aby to nemohol vyjazdiť.
Myslím si, že ty bys měl zapracovat na čítání zavodů, evidentně v tom dost plaveš…
Žiadny argument, dalo sa čakať. Ale veď za mňa si kludne opakuj výmysly ako FIA Bull, podvodníci a dalšie výmysly ako všetcia idú proti Alonsovi. To vám ide najlepšie. Je to naozj škoda že Alonso má takýchto trollov ako fanúšikov lebo od kedy sa vrátil tak ho mám celkom rád keďže sa viac uvedomil. Škoda že to isté neplatí aj o jeho fans.